Operations Manager till snabbt växande finansiellt institut

Vår kund är ett finansiellt institut i snabb tillväxt som nu expanderar och kommer att etablera sig i Göteborg. Vill du arbeta i en kundnära roll med att skapa förtroende och agera rådgivande kan vi ha rollen för dig. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Företaget öppnade sin första anläggning i Stockholm i början av 2021 och nu ska de under Q1 2023 även etablera sig i Göteborg. Tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Här får du möjlighet att vara med i uppstarten av den nya anläggningen och ges mycket ansvar i en kundnära roll.

Arbetsuppgifter
Som Operations Manager hos vår kund är ditt uppdrag att driva Göteborgsanläggningen. Du säkerställer att anläggningen fungerar ändamålsenligt, du kontaktar kunder och du tar emot dem i anläggningen och lägger grunden för en långsiktig kundrelation. Utöver detta arbetar du med fakturering och viss finansiell rapportering.

Vi söker dig som
• Har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
• Har eftergymnasial eller akademisk utbildning

Det är meriterande om du tidigare har arbetat på bank eller med juridiska tjänster.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är trygg i dig själv och är förtroendeingivande. Vidare är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

Information
För detta uppdrag kommer en bakgrundskontroll att genomföras innan anställnings kan påbörjas.
Start: Under Q1
Plats: Centralt, Göteborg
Arbetstider: ca 10–17, 35 timmar i veckan, måndag-fredag
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Paula Rosén
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.