Nyexad inom IT? Möjligheten för dig!

 

Är du nyexad inom IT - eller har du kanske arbetat några år och är ute efter ditt nästa steg i karriären? Då är detta möjligheten för dig! Tietoevry Care söker nu en junior mjukvaruutvecklare till sitt Laboratory-team. En unik chans att få in foten i ett internationellt bolag där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och flexibilitet i vardagen. Med ett kompetent team av erfarna kollegor arbetar ni tillsammans med systemintegration mot olika spännande uppdragsgivare inom vårdsektorn. Givetvis erbjuds du en gedigen introduktion och tilldelas en personlig handledare för att komma in i rollen på bästa sätt. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. 

Information om tjänsten

Tietoevry Care expanderar stort och behöver utöka Laboratory-teamet med en junior mjukvaruutvecklare. Här kommer du att bidra med att förenkla vardagen för medborgare, proffs och kunder. Tietoevry Care moderniserar den nordiska vård- och omsorgssektorn. Inom divisionen Laboratory utvecklar Tietoevry lösningar som hjälper läkare att fatta snabba och tillförlitliga beslut om framtida vård baserat på snabba, integrerade kvalitetslaboratorieresultat. Tietoevry har över 24.000 medarbetare vilket möjliggör för viktig kunskapsöverföring där du får lära dig av vassa experter inom området. Självklart har Tietoevry moderna kontor med en hybrid arbetsplats. I bolaget finns det även goda utvecklingsmöjligheter i form av att byta roll, vidareutbilda sig samt arbeta på olika kontor runtom i världen.

 

På Tietoevry Care erbjuds du givetvis en gedigen introduktion och tilldelas en personlig handledare där ni gemensamt sätter upp en plan för din utbildning och utveckling - för att matcha just dina ambitioner. 

 

För denna roll har du möjlighet att sitta på plats hos Tietoevry i Luleå, Linköping eller Stockholm. Det finns även möjlighet att arbeta helt på distans. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tietoevrys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

 

 

Arbetsuppgifter
Som utvecklare i Tietoevrys laboratorieteam kommer du vara med och bidra i transformationen av vård- och välfärdssektorn. Tillsammans med ett sammansvetsat team av erfarna kollegor arbetar du med mjukvaruutveckling, främst med integration av olika system/instrument mot Tietoevrys olika kunder. Teamet arbetar agilt och sprintorienterat enligt scrum. Programmeringen sker främst i C och C++ . 

Du arbetar efter bekväma arbetstider och en flexibel arbetsplats där det finns möjlighet att sitta remote. 

 

Vi söker dig som

Vi söker främst dig som: 

  • Har eftergymnasial utbildning inom exempelvis Systemvetenskap, Data, Teknisk fysik eller motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. 
  • Då Tietoevry arbetar i en internationell miljö är det däremot viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

 

Som person tror vi att du är en lagspelare som trivs i samarbetet med andra samtidigt som du även har en god förmåga att arbeta självständigt. Du är nyfiken och genuint intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ny teknik samt IT. Vidare är du en öppen person som trivs med att diskutera dina idéer samt förslag med dina kollegor. Det är meriterande om du har arbetat med C++ och/eller C, men det är inte ett krav för tjänsten. 


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå, Linköping eller Stockholm (finns även möjlighet till distans)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Luleå i Norrbottens län

Kontaktperson

Hanna Degerhäll
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.