Jr Kraftledningsprojektör till Sweco

Är du utbildad ingenjör och vill bli del av ett härligt team med stor kompetens? Vill du starta karriären med ett gediget introduktionsprogram där du får kunskap om alla arbetsmoment som ingår i uppdragen och på bästa sätt stärka din kompetens? Ta då chansen att bli Swecos nästa kraftledningsprojektör!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en Kreftledningsprojektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco under 12 månader. Intentionen är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
• Ett givande och inspirerande introduktionsprogram
• Bli del av ett företag med hög kompetens & goda karriärmöjligheter
• Ett utvecklande och viktigt arbete

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i enheten Transmission och arbeta med projektering och konstruktion av stam och regionnätsledningar. Enheten är utspridd över ett antal kontor runt om i Sverige och du kommer att ingå i ett team om fem i Västerbotten där målet är att öka antalet medarbetare för att möta den lokala investeringstakten.

Ditt team består av ett engagerat och sammansvetsat gäng som arbetar tillsammans i en inkluderande och hjälpsam atmosfär, där nära samarbete med kollegor inom andra kompetensområden också inkluderas.

• Ta fram tekniska lösningar för om- och nybyggnation av luftledningar
• Genomföra sträckningsanalyser ur ett tekniskt perspektiv
• Utforma förfrågningsunderlag och bygghandlingar

Vi söker dig som:
Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, bygg, maskinteknik eller motsvarande. Har du erfarenhet av ritprogram så som AutoCAD eller Microstation är det meriterande men inget krav. Körkort B, Svenska och engelska är ett krav. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco.

Du är handlingskraftig och noggrann i ditt arbete. Du har ett starkt eget driv och är nyfiken samtidigt som du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du är intresserad av att utvecklas och att vara med och genomföra samhällsviktiga kraftledningsprojekt. Vidare ser vi att du är affärsmässig då samarbetet till kunder bygger på goda relationer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå/Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Skellefteå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Konsultchef
Skicka mail

Om Sweco

Sweco har alltid samlat olika experter för att lösa vår tids stora samhällsutmaningar – en uppgift som är mer relevant, utmanande och inspirerande än någonsin tidigare. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.