Junior Konstruktör inom bro & tunnel till Sweco!

Vill du precis som vår kund göra skillnad på riktigt? Hos Sweco är du med och formar framtiden med moderna, innovativa och hållbara byggnader! Sök tjänsten som Junior Konstruktör nu - vi behandlar ansökningar löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en Konstruktör inom bro och tunnel med fokus på betongkonstruktion. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, och du kommer att vara anställd av Professionals Nord. Du kommer att arbeta som konsult hos Sweco under en 6 månaders period. Förutsatt att samarbetet fungerar bra, är målsättningen att tjänsten därefter ska övergå till en anställning direkt hos kunden.

Teamet består i dagsläget av 13 seniora medarbetare fördelat i rollerna som konstruktörer och projektörer. Samtliga kollegor har mellan 5-25 års erfarenhet och därmed har du möjlighet att få bli en del av ett kompetent och framgångsrikt team med oändligt av utvecklingspotential. Det ryktas dessutom om att detta team är ett av de härligaste då det karaktäriseras av genuin gemenskap, välmående kollegor och en kunskapsintensiv kultur.

Arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör i denna grupp arbetar du med beräkning och dimensionering av anläggningskonstruktioner så som exempelvis broar, tunnlar och stödmurar. Sweco arbetar i dagsläget med flertalet spännande projekt där du får möjlighet att ingå i stora projekt som löper över en flerårsperiod men också mindre projekt med kortare tidshorisont. Arbetet innebär bland annat att:

  • Säkerställa att ritningarna uppfyller de egenskaper som möter projektets krav.
  • Utföra konstruktionsberäkningar och dimensioneringar. 
  • Arbeta i flera tvärfunktionella grupper mot flertalet parallella projekt.

Du erbjuds:

  • En gedigen upplärning av en senior kollega där du får hjälp och stöttning under din första period. Detta i kombination med Swecos interna onboarding-program för att komma in i rollen så smidigt som möjligt.
  • Möjligheten att arbeta med bro och anläggning med en trygg orderstock och infrastruktur som syns!
  • En plats i ett team med riktigt drivna personer som ser fram emot att agera mentor och utveckla dig.

Vi söker dig som:

  • innehar åtminstone en Civilingenjörsexamen inom Samhällsbyggnad, Väg och Vatten eller motsvarande.
  • du har läst relevanta kurser inom konstruktion och betong samt har ett stort intresse för beräkningar.
  • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

  • Det är meriterande om du har genomfört ditt exjobb inom betong-byggnad, stål- och brobyggnad.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen och därför letar vi efter dig som är ansvarstagande och trivs med att driva ditt eget arbete framåt. Du är inte rädd för att ta initiativ men inte heller rädd för att våga be om hjälp för att nå bästa resultat. Du är utöver detta kommunikativ i ditt arbete och framförallt tekniskt intresserad.

START: November, alternativt enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: info@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Sweco

Sweco plans and designs the sustainable communities and cities of the future. Together with our clients and the collective knowledge of our 18,500 architects, engineers and other specialists, we co-create solutions to address urbanisation, capture the power of digitalisation, and make our societies more sustainable. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 23 billion (EUR 2.2 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.