Servicetekniker till Swedish Agro Machinery AB

Är du tekniskt lagd och har erfarenhet av service på tyngre fordon? Söker du dessutom karriärsutveckling som påverkar din lön? Just nu söker söker Swedish Agro Machinery servicetekniker där du äger din kompetensutveckling.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swedish Agro Machinerys räkning en servicetekniker till deras nya anläggning i Skänninge. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Swedish Agro Machinery.

Swedish Agro Machinery finns på 24 orter i Sverige både via egna anläggningar och servicepartners. I Skänninge arbetar 5 servicetekniker i dagsläget, specialiserade inom olika entreprenadmaskiner och söker ytterligare kollegor för att möta ett större infall av nya kunders behov av service. Swedish Agro Machinery AB representerar Horsch, Metsjö, Rauch, Spearhead, Scanstone, Avr och exklusivt varumärket Claas i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedish Agro Machinery ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Niklas.lundberg@pn.se

Du erbjuds

 • En serviceroll med ständigt varierande arbetsuppgifter
 • Ett utvecklade arbete där du väljer din specialistinriktning av jordbruksmaskiner
 • Ett erfaret team som värdesätter en god sammanhållning och lagarbete
 • Interna och externa utbildningar om marknadens högteknologiska produkter och varumärken

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du antingen arbeta på verkstaden i Skänninge eller ute på fält hos kund med service och reparationer av lantbruksmaskiner. Exempel på förekommande arbetsuppgifter:

 • Felsökning av fordon
 • Beställande av reservdelar som monteras i grupp eller självständigt
 • Säkerställande och testning
 • Löpande dokumenteraring av ditt arbete

Vi söker dig som har:

 • Teknisk förståelse av jordbruksmaskiner
 • Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift samt hanterar engelska väl
 • B-körkort

Meriterande är det om du har erfarenhet av el och hydraulik sedan tidigare. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swedish Agro Machinery. Du är självgående i verkstaden, besitter god förmåga att arbeta i grupp vid behov och arbetar kundfokuserat för alltid erbjuda god kundupplevelse. Du är även noggrann vid dokumentering för att tydligt påvisa ditt utförda arbete mot kund.   

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Mjölby i Östergötlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om Swedish Agro Machinery AB

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.