Administratör inom kvalité till Sundfrakt!

Brinner du för förbättringsarbete? Har du även erfarenhet av kvalitetsledningssystem och vill utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor? Vill du tillhöra ett familjärt och sammansvetsat team där vardagen präglas av ett variationsrikt och högt tempo? Då ska du läsa mer.

Information om tjänsten

"Här erbjuds du en rolig och kompetensorienterad vardag som genomsyras av laganda och gemenskap. Vi arbetar prestigelöst och nära varandra för att ständigt utveckla oss själva och koncernen i hållbarhetsarbetet. Utöver det erbjuds du en arbetsplats som tillåter öppenhet och flexibilitet, här är det frihet under ansvar och du kommer få stort mandat från dag ett."- Markus Sundström, VD Sundfrakt

Då en utav Sundfrakts medarbetare ska gå på föräldraledighet söker vi dig som vill kliva in och axla en viktig roll inom koncernen. Du kommer att utgå från Sundfrakts huvudkontor och arbeta nära dina kollegor i en grupp som är navet i koncernen. Du inleder anställningen med en introduktion för att på bästa sätt komma in i arbetet. Därefter har du stor möjlighet att påverka och bidra till effektiva arbetssätt med kvalitét i fokus.

Professionals Nord söker för Sundfrakts räkning en Administratör inom kvalité och alla frågor hänvisas till info@pn.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du tillhöra ekonomi- och administrationsavdelningen och arbeta med att kartlägga, utvärdera processer samt stötta processägarna i deras arbete. Du kommer även ansvara för att hålla i externa revisioner och sköta kontakten med revisionsbolaget.

Vidare arbetar du med att tolka lagkrav som är kopplat till verksamheterna. Du planerar och genomför interna revisioner i samarbete med dina kollegor. Arbetet är brett och innefattar exempelvis löpande hantering av tillstånd, kemikaliehanteringar, avvikelser och att upprätta rutiner för affärsområden där behov finns, vilket ställer krav på att du kan arbeta självständigt.

Då hållbarhets- och miljöfrågor är en naturlig del för koncernen kommer du naturligt att bli involverad även i dessa frågor om du har kompetens inom området. Du kommer även arbeta med koncernens alla affärsområden och dotterbolag samt vara behjälplig där behovet finns. Du kommer stödja, upplysa och säkerställa att koncernen efterlever interna rutiner såväl som lagstiftning. Rollen innebär även att hantera olika försäkringsärenden inom koncernen.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Befintliga certifieringar
  • Utvärdera samt arbeta med implementering i övriga dotterbolag
  • Interna revisioner
  • Samordna försäkringsärenden och avvikelser

Vi söker dig som
Har ett starkt driv för effektivitet och struktur. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ISO/ledningssystem. Har du eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet av processer är det ett stort plus, men inget krav för tjänsten. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sundfrakt. Som person är du drivande, initiativtagande och självgående - du säkerställer att arbetet håller god standard och levereras inom utsatta tidsramar. Du räds inte för att ta initiativ i vardagen där du ser möjligheter för att effektivt driva arbetet framåt. Vidare är du relations- och teamorienterad, att samarbeta med dina medmänniskor är självklart för dig och du mår gott av att upprätta nya kontakter samt vårda relationer på arbetsplatsen.

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, vikariat
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på? info@pn.se

 

 

 

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
VD

Om Sundfrakt

Sundfrakt AB, moderbolaget i Sundfraktkoncernen och kärnverksamheten i densamma är ett av Sveriges största maskin- och logistikföretag med stort fokus på hållbarhet och digitalisering i affärerna. Vi levererar transporter och tjänster inom affärsområdena Anläggning, Tank & Bulk och Logistik & Miljö över hela Sverige men även utanför landets gränser. Sundfrakt verkar för transport- och maskinuppdrag som skapar nytta för Sundfraktgruppen som helhet. Bolaget bedriver aktivt utveckling av dessa tjänster i syfte att skapa en ökad försäljning av såväl tjänsterna som produkterna till ett så miljöanpassat sätt som möjligt. Bolaget levererar kundanpassade, konkurrenskraftiga och långsiktigt hållbara produkter inom logistik. Sundfraktgruppen består av bolagen i koncernen samt delägarnas anslutna fordon, vilket idag omfattar 120 bolag och cirka 600 sysselsatta personer. Genom vår breda kompetens samverkar vi för att finna de bästa logistiklösningarna för såväl kunden som miljön. Sundfraktgruppen kan erbjuda allt från

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.