Junior Embedded Utvecklare till ledande företag i Linköping

Är du i slutspurten av studierna eller redan idag utexaminerad civilingenjör inom teknik eller data? Älskar du att vara en del av hela arbetsprocessen? Då har du nu en möjlighet till en stor karriärsutveckling hos ett ledande bolag för allmänhetens digital kommunikation.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med vår linköpingsbaserade kund en junior embedded utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds:

  • Ett spännande och varierat arbete med stora utvecklings- och karriärmöjligheter
  • En roll där du som anställd är delaktig från startsplanering till slutprodukt.
  • En stark företagskultur och ett tight gruppsamarbete

Arbetsuppgifter
I denna arbetsroll så kommer du tillsammans i ett team sköta förberedelser av projekt, skissande, framtagning av kravspecifikation och planering av ett nytt projekt. Vidare så kommer du programmera produkten, testa och säkerställa olika parametrar för ett gott resultat. Produkten kommer vidare att användas i bruk via kunder för att delge digital information till allmänheten.

Vi söker dig som: 

  • Är i slutet av dina studier eller redan besitter en examen som civilingenjör med inriktning mot antingen teknik eller data
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Har ett genuint intresse för hårdvara samt älskar teknik och värdesätter detaljer och ett noggrant arbete
  • Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i andra språk än engelska och svenska

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Därför ser vi att du är en teamplayer eftersom att du aktivt kommer att arbeta i en tight grupp igenom hela processer. Vi ser även att du är naturligt serviceinriktad då du kommer att säkerställa både hård och mjukvara. Att du är drivande som person är även en viktig egenskap för du ska fullfölja er uppsatta planering samt att du är självgående för att lätt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid  
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.