Nyfiken supporttekniker till Axians!

Har du en akademisk utbildning som mjukvarutestare eller utvecklare? Är du nyfiken och öppen för nya spännande utmaningar? 
Nu söker vi en supporttekniker med inriktning mot mjukvarutestning och utveckling till Axians. I rollen som supporttekniker kommer du arbeta med support och underhåll av kundens utvecklingsmiljö. En central del av tjänsten är att felsöka, uppgradera, analysera skript och mjukvara samt skapa skript som möjliggör automatisering för skalning och effektivisering. I tjänsten ingår även att bygga och validera teststationer som är grunden i utvecklingsmiljön.

Information om tjänsten
"Axians; VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftsätter samt förvaltar smarta ICT-lösningar. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom såväl den privata som offentliga sektorn."

Professionals Nord söker i samarbete med Axians en supporttekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians under 7 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

  • En roll där du får värdefull erfarenhet inom IT-området och möjligheter att utvecklas på sikt.
  • Som konsult för Professionals Nord erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta i en supportteknisk roll där du kommer arbeta med support och underhåll av kundens utvecklingsmiljö. En central del av tjänsten är att felsöka, uppgradera, analysera skript och mjukvara samt skapa skript som möjliggör automatisering för skalning och effektivisering. I tjänsten ingår även att bygga och validera teststationer som är grunden i utvecklingsmiljön. 

Vi söker dig som:
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Axians. Du är...

  • Serviceinriktad
  • Nyfiken och öppen för nya utmaningar
  • Analytisk och systematisk
  • Noggrann och har en bra dokumentationsförmåga

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som mjukvarutestare eller utvecklare. För att lyckas i rollen är du strukturerad och resultatorienterad samt att det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. Vi tror att du är kommunikativ och har en förmåga att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du har goda skriptkunskaper (både att tolka och skapa) samt har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Förståelse inom Jenkins och grundläggande Windows och Linux-kunskaper är meriterande. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Vårgårda, med viss flexibilitet 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Vårgårda i Västra Götalands län

Kontaktperson

Vega Carlberg
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.