Junior CAD-konstruktör inom klimatsystem

Är du en fena på CAD och vill arbeta som konstruktör hos en ledande fordonstillverkare i Södertälje? Nu har du chansen att bli en del av ett fantastiskt team, och vara med i utvecklingen mot hållbara transportlösningar. Sök redan idag- Urval sker löpande. 

Om gruppen 
Tjänsten som CAD-konstruktör ger dig möjlighet att vara med i utvecklingen av nästa generations klimatsystem. Teamet du kommer att ingå i ansvarar för klimatsystemet, instrumentpanelen och förarkontrollenheten. Det är en kreativ grupp som genomsyras professionella lagspelare och en positiv stämning, med ambitionen att verka för en övergång till hållbara transportlösningar.

Din roll
Som CAD-konstruktör kommer du att ansvara för hyttens klimatsystem, och tillsammans med din grupp kommer du att hantera hela utvecklingsprocessen. Du kommer att vara delaktig från tidig konceptfas och utveckling, fram till verifiering och implementering av framtagna delar. Detta innebär bland annat att: 

  • Skapa ritningar och modeller
  • Arbeta tillsammans med FoU, produktion, inköp och leverantörer för att skapa bästa möjliga klimatkomfort
  • Ta fram och utveckla specifikationer 
  • Arbeta med verifiering och implementering av framtagna delar 

Vi söker dig som

För att du ska trivas som CAD-konstruktör tror vi att du är kreativ, analytisk och kommunikativ. Vidare är du en person som gillar att arbeta i grupp, samtidigt som du är självsäker i att fatta beslut på egen hand. Övriga krav för denna tjänst är:

  • B.Sc./M.Sc. inom mekanisk konstruktion, materialteknik, konstruktionsmekanik eller motsvarande
  • Goda kunskaper i det engelska och svenska språket, i både tal och skrift
  • Erfarenhet och goda kunskaper inom CAD-design

Meriterande:

  • Erfarenhet av Catia V5 och Enovia
  • Erfarenhet av systemutveckling inom klimatsystem

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en CAD-konstruktör för vår kunds räkning. Du kommer att arbeta som konsult genom vår bemanningsverksamhet, och uppdraget sträcker sig över 12 månader. Vår avsikt är att du senare ska bli anställd direkt hos vår kund, förutsatt att samarbetat har fungerat bra.

START: omgående, enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
ORT: Södertälje
KONTAKT: Filippa Furugren

Ansök genom att klicka på "Sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att avslutas innan tjänsten tillsätts om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Du kan även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar per post, men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.