Projektledare till Svensk Beläggningstjänst

Professionals Nord söker i samarbete med Svensk Beläggningstjänst en projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Svensk Beläggningstjäns. 

Vill du vara med på en tillväxtresa i ett företag där du får möjligheten att påverka och vara en nyckelperson på resan framåt? Vi söker nu drivna projektledare inom asfalt och beläggning. På Svensk Beläggningstjäns ges du möjlighet att utifrån omvärldsanalys hitta nya möjligheter och nya sätt att handla upp och leda entreprenader. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person att växa i rollen och axla större ansvar. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds:

 • Ett intressant, utvecklande och fritt arbete i ett modernt entreprenörsföretag som expanderar.
 • En spindel-i-nätet-roll, dock utan personalansvar.
 • En öppen företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar SBLT en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg.
 • Generös ersättning med förmåner och du väljer om du vill arbeta hemifrån eller från ett kontor i närheten av din bostad.

Arbetsuppgifter: 

 • I rollen som Projektledare är du en nyckelperson med kundansvar där du i form av specialist arbetar i hela processen avseende upphandling, förfrågningsunderlag, kontraktsmöten samt vara tekniskt stöd i entreprenader
 • Ta fram beställningsunderlag samt arbeta i fält med kvalitetskontroller och besiktningar
 • Aktivt arbeta med uppföljning av projekt tillsammans med kunder och entreprenörer
 • Du kommer även arbeta ute i fält med att leda beläggningsentreprenader 

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av projekt-/arbetsledning inom asfalt och/-eller anläggningsbranschen
 • Förståelse för ekonomistyrning och ekonomins påverkan
 • Kunskap inom relevanta regelverk för området 
 • Goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift 
 • B-körkort

Det är även meriterande, dock ej krav, om du har en relevant högskoleutbildning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Svensk Beläggningstjänst. Du har en god affärsmässighet och har möjlighet att agera utifrån ett helhetsperspektiv. Vidare har du förmågan att bygga långsiktiga relationer på ett förtroendeingivande sätt. Du är resultat- och lösningsorienterad. Genom rak och tydlig kommunikation är du effektiv när du förmedlar ditt budskap, men har också förmågan att lyssna in och förstå motparten.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Jönköping alt, Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, Vaggeryd eller Habo 
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Värnamo i Jönköpings län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef
070 880 32 23

Om Svensk Beläggningstjänst

Svensk Beläggningstjänst är specialister inom entreprenad, asfalt och upphandling. Vi vill vara hela branschens kunskapskälla och oberoende part man vänder sig till avseende entreprenadfrågor samt vara branschledande inom asfalt. Fokus ligger på att hjälpa kommuner vid både entreprenadupphandling och vid utförande. Tillsammans skapar vi ett positivt arbetsklimat för både kund och leverantör genom hela projektet. Vi tror starkt på att en lyckad entreprenad börjar med en bra upphandling. Svensk beläggningstjänst erbjuder en unik anställning där du blir en nyckelperson i ett litet företag vars målsättning är att förändra branschen och vara ”bättre för alla”. Hos oss får du arbeta med drivna och engagerade medarbetare med mångårig erfarenhet av att handla upp och leda entreprenader. Vi är ett entreprenöriellt bolag och ser inga begränsningar utan snarare möjligheter. Hos oss får du även ta del av goda förmåner som är lika bra eller bättre i relation till branschen.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.