Öppen ansökan för IT-profiler/utvecklare

Arbetar du inom IT-branschen idag? Eller är du på slutspurten av din IT-utbildning? Det här är en öppen annons för dig som vill matchas mot våra kunder och nu, eller så småningom är redo för nästa steg i din karriär!

Information om tjänsten
Vi på Professionals Nord får in många uppdrag inom IT just nu, både juniora och seniora roller. Vi vill arbeta proaktivt och är därför intresserade av att veta mer om dig och vad du vill arbeta med framåt. Vi tror att du som lägst har en utbildning inom IT alternativt har relevant arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har arbetat inom IT i många år och även dig som snart tar examen. Kanske läser du till civilingenjör inom datateknik eller arbetar som lösningsarkitekt idag.

Vi vet av erfarenhet att rätt matchning mellan Dig och företaget är avgörande för din trivsel och din fortsatta utveckling. Genom att skicka in ditt CV här ges du möjlighet att komma i kontakt med våra kunder som alla är marknadsledande inom sina områden. Ifall vi ser att din profil matchar det våra kunder efterfrågar kommer vi att kontakta dig med IT-bakgrund för en kortare avstämning där du får berätta mer om dig och vad du vill göra framåt. Våra kunder specialiserar inom områden som till exempel fintech, spelutveckling, automation och säkerhet.

Notera att denna annons inte leder till en specifik tjänst utan endast till en första kontakt med oss på Professionals Nord i Linköping.

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.