Jr Svetsingenjör till ledande fordonstillverkare!


Har du läst en utbildning inom Svets och är ute efter en glödhet start på karriären? Vi söker nu en Svetsingenjör som vill vara med på resan där företaget har siktet mot att bli en komplett leverantör av hållbara transportlösningar! De är redan världsledande i sin bransch men det stoppar dem inte från att sikta ännu högre. Sök tjänsten redan idag så pratar vi mer!


Information om rollen

I den här rollen får du en chans att arbeta med Materialteknik där ditt team om 3 personer finns till för att stötta övriga i organisationen inom R&D. Du kommer att skugga seniora kollegor och bli expert när det kommer till svets-kvalitét, svetsmetoder och materialteknik. Här finns det mycket kompetens att ta rygg på och många hjälpsamma kollegor att vända sig till som ny på jobbet! Bolaget är inne i en spännande period med elektrifiering och kundernas behov är i ständig förändring och utveckling.


Arbetsuppgifter

Som Svetsingenjör är ingen dag den andra lik och du kommer främst att arbeta med:

  • Löpande stöttning i pågående projekt då andra vänder sig till dig och ditt team gällande frågor kopplat till exempelvis materialteknik och svetsmetoder
  • Hjälpa till i fältkvalitétsärenden, undersöka komponenter, följa upp kvaliteten och skriva rapporter och involvera nästa instans
  • Delta i produktutvecklingsprojekt där du hjälper konstruktörer och säkerställer att krav inom svets-kvalitét uppfylls
  • Delta i Förutvecklingsprojekt, exempelvis när befintliga funktioner/applikationer ska bli billigare/snabbare etc.

 

Du erbjuds:

  • Att vara en del av en resa där du får lära dig framtidens transport
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter hos ett bolag som uppmuntrar utveckling internt
  • En plats i ett team med riktigt drivna personer som ser fram emot att agera mentor och utveckla dig
  • Flexibelt arbete hemifrån eller från kontoret (ca 3 dagar i veckan på kontoret)


Vi söker dig som

Har läst utbildningen IWE-Svetsingenjör alternativt har arbetat i en liknande roll tidigare.

Du har ett stort intresse för Materialteknik och tycket om att lösa problem. Du tar stort eget ansvar i allt du tar dig an och är duktig på att driva dina ärenden i mål. 


Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Svetsingenjör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje/remote
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.