Key Account Manager till Mobile Partner!

Inledning:
Bra lön, stor köpande kundportfölj och underbara kollegor. Det får du när du kliver in i rollen som Key Account Manager på Mobile Partner. En möjlighet som kommer sällan så ta chansen och sök tjänsten redan idag! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Mobile Partners räkning en Key Account Manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Mobile Partner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mobile Partner. Vid frågor kontakta: Joakim.gustafsson@mobilepartner.se, 090-100883

Du erbjuds

  • En generös lönemodell
  • Stor köpande kundportfölj 
  • Galet rolig expansiv resa där du kommer få vara med och påverka
  • En härlig företagskultur med sköna kollegor som firar varandras framgångar
  • Resor med hela företaget

Arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager kommer du vara en viktig nyckelspelare för Mobile Partners fortsatta tillväxt-och framgångsresa. Du kommer tillhöra ett härligt gäng och sitta på Mobile Partners huvudkontor i centrala Umeå. Då företaget genomsyras av gemenskap kommer du även att ha en självklar kontakt med dina kollegor i Sundsvall och Skellefteå. Här kommer du vara en del av en företagskultur som präglas av glädje, energi och mycket frihet under ansvar.

En viktig arbetsuppgift kommer att vara att utveckla kundrelationer och på så sätt hjälpa kunderna att hitta den bästa telefoni- och IT-lösningen. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Förvalta och utveckla befintliga kundrelationer
• Ny- och merförsäljning
• Hantera avtalsfrågor och finansiering
• Kundmöten

Vi söker dig som:
Älskar säljarrollen och har tidigare erfarenhet av B2B-föräljning. Du är en person som älskar mötet med andra människor och drivs av att både bygga nya samt vårda långsiktiga affärsrelationer. Du har ett teknikintresse och kunskaper inom IT. Har du dessutom erfarenhet från telecom, avtalsfrågor eller finansiering ser vi det som ett stort plus, men är inget krav. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mobile Partner. Du är serviceinriktad ut i fingerspetsarna, sätter kunden i centrum och tycker om att göra det där lilla extra för likväl dina kunder som kollegor! Vidare tror vi att du är utåtriktad, prestigelös samt har ett driv utöver det vanliga.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefin Sjöström
Konsultchef

Om Mobile Partner

Vi hjälper företag att bygga en genomtänkt struktur med allt ifrån det enskilda abonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi har idag ca 800 kunder från Malmö i söder till Kiruna i norr, men där majoriteten av kunderna finns i vårt närområde. Utöver de nationella kunderna har vi även internationella kunder där vi har levererat nordiska växel och abonnemangslösningar, allt utifrån kundens behov.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.