Sommarjobb som truckförare till vår kund sökes!

På jakt efter ett sommarjobb? Nu söker vi dig som trivs med att arbeta på lager och som har tidigare erfarenhet av att köra truck. Du välkomnas till ett härligt team hos vår kund i rollen som truckförare! Varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Truckförare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. För att ge dig bästa förutsättningarna att komma in i arbetet kommer en introduktion äga rum under våren och du förväntas kunna arbeta 1-2 dagar i veckan. För att sedan påbörja din heltidstjänst, vardagar 07.00-16.00 under perioden juni-augusti. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
I rollen som truckförare hos vår kund kommer du arbeta tillsammans med ett härligt gäng om 7 personer där du plockar, lossar och lastar produkter inne på deras lager. Din huvudsakliga arbetsuppgift är hantering av stora pappersrullar med motviktstruck och klämaggregat, vilket innebär en mer avancerat hantering än normalt.

Vi söker dig som:

  • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50 %
  • Har truckkort A1-4 och B1-4. 
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med att plocka, lossa och lasta med motviktstruck.
  • B-körkort

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är flexibel som person då det är mycket som händer under en dag där det krävs att du kan anpassa dig efter situationen. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ i det dagliga arbetet.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid under våren, heltid juni-augusti, 7-16
STAD: Kumla, Kvarntorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Emma Grundin
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.