Kundservicemedarbetare till Flyttsmart

Om tjänsten
Flyttsmart växer i snabb takt och söker nu ytterligare stjärnor till deras kundserviceteam, som vill vara med och göra flyttsmart.se till det självklara valet för alla som flyttar. Är du engagerad, nyfiken och pålitlig? En fena på service och duktig på att bygga relationer? Då tror vi att du kommer att passa perfekt. Skicka in din ansökan, vi söker dig med start omgående!

Vad erbjuder vi dig?
• Först och främst – riktigt härliga kollegor. Ditt team är ett glatt, peppande och tight gäng, som har kul tillsammans på och utanför jobbet.
• Stora utvecklingsmöjligheter med chans att växa, både inom service och andra delar av organisationen.
• Tjänsten är på heltid, med start så snart du kan. Du arbetar från företagets fina kontor på Östermalm i centrala Stockholm.

Dina Arbetsuppgifter
Du kommer att hjälpa våra användare genom hela flytten, via telefon, mejl och chatt. Din främsta roll är att förvandla användarnas utmaningar till möjligheter, genom att förmedla trygghet, kompetens och skräddarsydda lösningar.
För oss är det viktigt att du ska lyckas. Därför arbetar vi mot tydliga mål som kontinuerligt följs upp för att främja din utveckling.

Vi letar efter dig som:
• Kan ta ett stort eget ansvar för ditt arbete och driva det framåt med stor noggrannhet.
• Trivs med att jobba i en föränderlig miljö och har förmåga att snabbt och flexibelt sätta dig in i nya situationer, hantera flera olika ärenden samtidigt och anpassa dig till nya omständigheter.
• Har minst erfarenhet av att arbeta med administration och service med tillhörande CRM- och kundsystem.
• Har goda språkkunskaper: flytande svenska och mycket god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt på engelska.

Vi tror att du är en person som är gillar att ta egna initiativ, trivs att arbeta självständigt och i grupp samt är duktig på att hantera människor.

Praktisk information
Start: Omgående
Placeringsort: Östermalm
Arbetstider: dagtid
Omfattning: heltid

Professionals Nord kommer att sköta rekryteringsprocessen och Flyttsmarts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via ansvarig rekryterare.
Kontaktuppgifter: Lucas.bryggman@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Flyttsmart

Flyttsmart är ett snabbväxande techbolag, med kontor på Östermalm i centrala Stockholm. I vår digitala flyttjänst kan användarna enkelt lösa allt från att boka flytthjälp och flyttstädning till att ordna med el, bredband, hemförsäkring och mycket mer.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.