Servicetekniker till Mitsubishi Forklift Trucks!

Har du ett stort tekniskt intresse och god kännedom inom el, mekanik och hydraulik? Är du serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Då har vi tjänsten för dig! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Mitsubishi Forklift Trucks räkning en servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Mitsubishi Forklift Trucks.

I rollen som servicetekniker arbetar du inte endast med att serva och laga truckar - du tillhandahåller service och support för kundernas alla logistiklösningar. Rollen är mycket bred och omfattar nästan alla tekniska områden man kan tänka sig: el, mekanik, hydraulik, svets. Till och med enklare programmering om man så vill. Serviceteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bl.a. service och support, installation, konfigurering, kalibrering, driftsättning och testning av utrustning. Du diagnostiserar fel eller tekniska problem och bestämmer lämpliga lösningar. Du reparerar och underhåller befintliga lösningar (truckar). Du kan också få utbilda kundens personal i användning av utrustning och maskiner.

I rollen som servicetekniker kommer du utgå från ditt hem och arbeta gentemot Mitsubishi Forklift Trucks kunder i Göteborg. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Personliga egenskaper
Som person ser vi gärna att du är kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad. Du är även strukturerad och har god framförhållning, då det är viktigt när du tillsammans med servicechefen kommer planera ditt eget arbete. Jobbet dokumenteras noggrant och du behöver därför även kunna sköta daglig administration. Då du i rollen som servicetekniker kommer träffa många människor så behöver du besitta en god social förmåga och ha ett affärsintresse då du kommer hjälpa kunder med mindre affärer.

Krav

  • Teknisk kompetens inom truck eller närliggande område.
  • God kännedom om gällande regelverk, normer och lagstiftning för verksamhetsområdet (Mitsubishi Forklift Trucks erbjuder utbildning vid behov).
  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift på Svenska.
  • B-körkort. 

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av liknande roller.
  • Utbildning inom el, mekanik och hydraulik.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Vega Carlberg
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.