Deltidspersonal till Chomp Entreprenad!

Är du praktiskt lagd, som vill tjäna en extra slant jämsides exempelvis dina studier? 

Professionals Nord söker för Chomp entreprenads räkning deltidspersonal som kan stötta upp vid kort varsel. Rollen är perfekt för dig som är student, eller som har ett flexibelt schema där du spontant kan tacka ja till arbete. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Chomp Entreprenad. 

Chomp entreprenad erbjuder sina kunder uthyrning av personal mot både kortsiktiga och långsiktiga lösningar inom en mängd yrkeskategorier så som ekonomi, snickeri, målning, städning med mera! Just nu söker vi efter dig som vill jobba i praktisk anda där du kliver in i en mångsidig roll där du bidrar med din kompetens. 

Exempel på uppdrag som Chomp har arbetat med tidigare: 

- Eventbranschen 

- Byggbranschen

- Underhåll/service/städ

Krav för tjänsten är att du trivs att arbeta i praktisk anda samt att du har ett flexibelt schema som gör dig tillgänglig med kort varsel. Det är möjligt att du får ett samtal innebärande att du inom ett par dagar skall vara på plats ute hos kund! 

Vi ser även att du präglas av serviceinriktat arbete, trivs i ett högt tempo och är initiativtagande! 

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Chomp Entreprenads önskemål är att alla frågor kring tjänsten går direkt till josefine.kinnmark@pn.se 

Omfattning: deltid, med ett snitt på 1-2 dagar i veckan
Stad: Göteborg 
Kontakt: josefine.kinnmark@pn.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Josefine Kinnmark
Konsultchefsassistent
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.