Strategisk inköpare till Orica

Har du tidigare erfarenhet av inköp och vill fortsätta utvecklas i rollen som inköpare hos ett globalt företag? Trivs du dessutom i en analytisk och resultatinriktad roll? Då är detta tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan.

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kund Oricas räkning en strategisk inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Orica. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Oricas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpare hos Orica kommer du spela en viktig roll för en hållbar utveckling av vår leverantörsbas som behövs för företagets tillväxt enligt plan där du kommer följa upp resultaten. Ni arbetar tätt i teamet och du kommer ha ett nära samarbete med olika intressenter inom företaget.

Vidare exempel på arbetsuppgifter är:

•Hantera avtal och delta i förhandlingar
•Hantera inköpsaktiviteter och leveranser 
•Genomföra analys av utgifter för att förstå affärstrender och möjligheter att förbättra effektiviteten.
•Stödja kvalitetsaktiviteter mot leverantörer

 

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av strategisk sourcing och leverantörsutveckling och har kunskap om leverantör eller materialkvalificeringsprocesser. Vidare är det meriterande om du har examen inom något av följande områden: inköp, leverans, logistik eller materialhantering. Det är meriterande om du är bekant med Microsoft-produkter och SAP eller ARIBA.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Som person är du analytisk och kommunikativ då rollen kräver en tät dialog med olika intressenter. Vidare är du strukturerad i ditt tillvägagångssätt för att lösa problem och arbeta mot uppsatta mål.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gyttorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sanna Ehn

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

 

Region

Nora i Örebro län

Kontaktperson

Sanna Ehn
Skicka mail

Om Orica

Orica är världens största leverantör av kommersiella sprängämnen och innovativa sprängsystem till gruv-, stenbrotts-, olje-, gas- och byggmarknaderna, en ledande leverantör av natriumcyanid för guldutvinning och en specialistleverantör av markstödstjänster inom gruvdrift och tunneldrivning. Orica har en diversifierad arbetsstyrka på cirka 11 500 anställda och entreprenörer som betjänar kunder i mer än 100 länder. Vårt syfte är att göra våra kunder framgångsrika, varje dag, över hela världen. Vi är stolta över att arbeta säkert, ansvarsfullt och hållbart. Tillsammans gör dessa det möjligt för oss att växa och skapa bestående värde för våra aktieägare. Orica Sweden AB:s verksamhet i Gyttorp utgör en av de viktigaste interna leverantörerna av våra produkter inom Orica-koncernen.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.