Junior konstruktör som vill arbeta i fordonsindustrin?

Fordonsindustrin är äntligen under förändring vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Önskar du att ha stora möjligheter att bidra till hållbar framtid och genom miljötålighetsprovning säkerställa tillförlitligheten i fordon för det kommande teknikskiftet?

Information om kundföretaget
Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden – kunden först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer.

Du kommer att tillhöra en grupp som ansvarar för utvecklingen av kugg, axlar och lager för växellådor, både konventionella och eldrivna. Idag är gruppen totalt 13, en blandning av provingenjörer, konstruktörer och objektledare. Här kommer du att arbeta i team, främst i labbmiljöer.

Arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du arbeta med ett team som har hög kompetens och driv som gillar att jobba tillsammans för att lära sig av varandra. Du kommer att ansvara för att bidra med dina idéer och kreativa lösningar för att utveckla nya produkter eller förbättra befintliga med fokus på elektrifiering.

Som konstruktör kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att:

 • Ansvara för att bidra med dina idéer och kreativa lösningar för att utveckla nya produkter eller förbättra befintliga med Catia
 • Ha kontakt med delleverantörer för att ansvara för kravspecifikationer samt ritningar
 • Tillsammans med testingenjörer utforma tester där du ansvara för kvalitet i utvärderingar
 • Arbeta med förbättringsarbete kopplat till produktutveckling
 • Arbeta med administrativa uppgifter där du säkerställer att arbetet dokumenteras enligt interna riktlinjer

Du kommer att arbeta i en säker arbetsmiljö där du tillsammans med dina kollegor driver ständiga förbättringsarbeten! Här får du vara med i skiftet till en elektrifierad framtid, där växellådan spelar stor roll. Här finns stora utmaningarna med livslängden och din roll blir att hjälpa företaget skaffa sig en förståelse för slitagebilder och hållfasthet.
Som junior kommer du att bli tilldelad en fadder och få gå en gedigen utbildning om företagets säkerhetsrutiner och policys.

Vi söker dig som:

 • Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning mot relevant tekniskt område exempelvis inom konstruktion
 • Har ett intresse för elektrifiering och vill lära sig mer
 • Har grundläggande kunskaper inom CAD
 • Har goda kunskaper inom det engelska språket både i tal och skrift

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget, du är:

 • Prestigelös
 • Ansvarstagande
 • Kommunikativ
 • Noggrann

Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för teknikutveckling där du tycker att det är spännande att arbeta med förbättringsarbete.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Louise Adrianzon

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.