Affärsutvecklare till PN Accelerated Learning

PNs Accelerated Learning team växer och vi söker nu vår nästa Affärsutvecklare!
Trivs du att arbeta i en varierande roll där du får jobba i nära samarbete med dina kunder, samtidigt som du utvecklar och bygger nya utbildningar för områden där det råder bristkompetens? Då söker vi dig!

Arbetsuppgifter
Ditt framtida team på Accelerated Learning (AL) hjälper våra samarbetspartners att skräddarsy utbildningsprogram med målet att hjälpa dem att långsiktigt kompetenssäkra verksamheten. Som Affärsutvecklare hjälper du våra kunder att identifiera vilka kompetenser som behövs och vilka lärandemål som behöver uppnås för att utbilda riktigt bra medarbetare.

AL är ett område som växer på PN och vi har både spännande utbildningar i gång och framför allt, riktigt mycket spännande dialoger i gång. Vi är säkra på att affärsområdet AL kommer att omsätta en halv miljard hos oss inom 4 år, och därför behöver vi just dig!
Du kommer bland annat att ansvara över:

 • Driva AL försäljning tillsammans med kundansvariga
 • Workshops med kund för att identifiera kompetensbehov och lärandemål
 • Dialog med leverantörer för utbildningar
 • Kostnadsupplägg mot kund

Du erbjuds:
"Du kommer att komma in i ett skede där det händer otroligt mycket spännande inom området, där vi ser fram emot att tillsammans med dig lägga grunden för något riktigt stort! Är du intresserad att vara med på en spännande resa samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans? Då är detta tjänsten för dig!". Det säger din närmsta chef och affärsområdeschef, Hanna Maisey, som tillsammans med sina kollegor i teamet har många års erfarenhet av branschen och affärsområdet.

Utöver detta kommer du dessutom att få:

 • Vara en del av en organisation där vi tillsammans firar individuella och gemensamma framgångar med målresor två gånger per år
 • Kollegor som hjälper varandra, oavsett ort eller roll. En prestigelöshet som är en självklarhet hos alla
 • Snällhet och gemenskap, med målet att alltid tycka om varandra ännu mer vid dagens slut

Vi söker dig som:

 • Har tidigare erfarenhet från Bemanning- och rekryteringsbranschen
 • Är bekväm med att hålla kundmöten, utbildningar och driva försäljning
 • Känner att Snäll, Lycka och Framgång är värdeord som passar dig
 • Är initiativtagande, kommunikativ och noggrann

Information om tjänsten
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman Lumare

Professionals Nord är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag och hos oss genomsyras vår verksamhet av våra värdeord; snäll, lycka och framgång. Något som vi med stolthet, varje dag och i varje åtagande lever efter.

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.