Teamledare till Siemens Financial Services applikationsupport

Professionals Nord söker i samarbete med Siemens Financial Services (SFS) en teamledare till Stockholm! Har du tidigare erfarenhet av teknisk support och kunskap om att leda ett team? Härligt – då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Du kommer vara anställd av Professionals Nord men du kommer att arbeta på Siemens kontor i Solna. Det här är ett vikariat som förväntas att pågå fram till september 2024. Naturligtvis ser vi positivt på möjligheten till fortsatt karriär inom Siemens efter avslutat vikariat, även om vi i nuläget inte kan lova eller garantera något.

Du erbjuds
• En ledande roll i ett globalt team där du får möjlighet att ta på dig stort ansvar
• En inkluderande arbetsmiljö som främjar samarbete och utveckling
• Flexibel arbetsplats som främjar balansen mellan arbete och privatliv

Arbetsuppgifter
I rollen som teamledare kommer du att vara ansvarig för ett globalt team om åtta personer – Cross Application Support team (CAS). Ditt ansvar omfattar att leda och fördela arbetsuppgifter, stödja ditt team, koordinera och planera samt säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt. Utöver detta kommer du också att arbeta operativt med supportärenden för interna användare gällande Siemens interna applikationer samt hårdvarusupport.

• Leda och utveckla ditt team genom stöttning och coachning
• Skapa och utveckla rutiner & se till att du tillsammans med ditt team håller deadlines
• Agera som länk mellan verksamheten, kravanalytiker och externa leverantörer
• Undersöka, diagnostisera och lösa ärenden som kommer in från organisationen
• Hårdvarusupport (t.ex. konfiguration av mobiltelefoner och nya datorer)

Vi söker dig som
För oss är det viktigt att du har arbetslivserfarenhet av både teknisk support och ledarskap, detta kommer att underlätta din anpassning till din nya roll. Det är även en fördel om du har erfarenhet av standardprocesser (ITIL) i ett IT-tjänstehanteringsverktyg (t.ex. ServiceNow). Då du kommer att leda ett globalt team behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att vara rätt person för jobbet bör du ha starka ledaregenskaper. Du är prestigelös i ditt arbete och är inte rädd för att själv arbeta operativt tillsammans med dina teammedlemmar. Du är noggrann och säkerställer så att arbetet blir korrekt utfört. Vidare bör du kunna prioritera mellan arbetsuppgifter dagar när det är högt tryck.

START: Oktober
OMFATTNING: Heltidsvikariat till och med sista september 2024
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Solna i Stockholms län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Leveranschef

Om Siemens Financial Services

-

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.