Produktsäljare till Fleximark

Professionals Nord söker i samarbete med Fleximark en internationell Produktsäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Fleximark

LAPP är ett tyskt familjeföretag som globalt har över 5000 anställda. Förra året omsatte företaget 20,5 miljarder. Fleximark ingår i LAPP Group och tillhandahåller material för märkning av kabel och kabeltillbehör som de säljer genom LAPPs säljbolag i 45 länder. Företaget står i fortsatt tillväxt och har stort förtroende hos nya och befintliga kunder vilket gör det till en passande tid att investera i nya medarbetare för att fortsätta driva bolaget framåt.

Som produktsäljare kommer du att driva försäljningen genom Fleixmark´s globala systerbolag. Du kommer att driva affärer tillsammans med säljbolagen, bearbeta befintlig slutkundsbas och även att utöka den genom att aktivt utbilda, stödja och genomföra säljprojekt i olika länder. I rollen kommer du att utgå ifrån huvudkontoret i Nyköping men det kan förekomma flera intressanta kund- och leverantörsmöten runt om i Sverige, Danmark och övriga Europa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

 • Möjlighet att växa inom ett internationellt bolag 
 • Gedigen introduktion för att få de bästa förutsättningarna i din roll  
 • En internationell kundkrets med flera spännande dialoger 

Arbetsuppgifter
I rollen som produktsäljare kommer du att ha ett nära samarbete med kollegor inom LAPP-bolaget, framförallt inom Europa men även runt om i världen. Du kommer att ha ett nära samarbete med respektive säljare och produktchef inom LAPP där ni tillsammans kommer att driva affärer där du förväntas ge support vid offerhantering mot LAPP-bolagens kunder. Vidare kommer du att aktivt driva projekt som initierats av LAPP-bolagen, ansvara för webbinarium och utbildningar för andra säljare där syftet är att stärka kunskapen kring Fleximarks produktsortiment. För att skapa en optimal kännedom kring Fleximarks produkter kommer du kontinuerligt att uppdatera produktchefer och andra intressenter på huvudkontoret i Tyskland. Du kommer även att: 

 • Planera och genomföra aktiviteter gentemot kunder samt genomföra digitala kundmöten 
 • Svara på förfrågningar och offertunderlag 
 • Dokumentera samtliga projekt i CRM-systemet och följa säljprocesserna därefter
 • Samverka med andra produktvarumärken i LAPP-gruppen.

Vi söker dig som:

 • Har tidigare erfarenhet av försäljning och säljcykler
 • Har teknisk förståelse och intresse 
 • Drivs av att hitta nya affärsmöjligheter samt utvecklingsmöjligheter i befintliga affärer
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift 

Det är meriterande om du har kunskaper i tyska eller spanska, men det är inget krav. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Fleximark. Vi ser att du uppskattar kundkontakt och är relationsskapande samt självgående. I denna roll kommer du långt med entreprenörsanda, tydligt affärstänk och fokus. Rollen kräver även att du är ihärdig och har förmågan att prioritera rätt saker för att få resultat av ditt arbete. Vidare kräver rollen att du har förmågan att driva ditt eget arbete mot målets riktning både på kort och lång sikt. 

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Nyköping i Södermanlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef
070 880 32 23

Om Fleximark

Fleximark tillhör den tyska koncernen LAPP Group, som är en av världens ledande leverantörer av högkvalitativ kabel och kabeltillbehör. LAPP som är ett Tyskt familjeföretag har globalt över 5055st anställda över hela världen och omsatte förra året 20,5 miljarder Svenska kronor och finns etablerat med egna säljbolag i 45 länder samt egna fabriker på ett tjugotal olika etableringar globalt. Fleximark utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer märksystem för att tillgodose marknadens behov av kabel-, part- och komponentmärkning. Vidare levererar de programvara och hårdvara till kunder för egen utskrift av märkning. Deras märksystem levereras till kunder i hela världen genom LAPP-koncernens säljbolag och egna återförsäljare. Fleximarks huvudkontor, produktionsanläggning, lager och logistikcenter ligger i Nyköping.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.