Lager- och materialplanerare till Linköping!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en lager- och materialansvarig till Linköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I den här rollen kommer du att få vara med och sätta strukturen för hur in- och utleveranser ska ske från vår kunds lager. Du kommer att ta emot inkommande material och se till att rätt material körs ut i tid till respektive mast-station. Du kommer att samarbeta nära med företagets masttekniker och för att trivas i arbetet här tror vi att du är duktig på att skapa god struktur och uppskattar variation i arbetet.

Vår kund erbjuder en kreativ och flexibel arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Beslutsvägarna är korta och du får själv vara med och styra mycket av ditt arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara stationerad och utgå från vår kunds lagerlokaler i Tornby. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen vara att köra ut och leverera material. En vecka kan till exempel se ut såhär:

  • Måndag - effektivisering av lagerlokalerna, med hjälp av truck plockar du fram efterfrågat material som ska köras ut under morgondagen
  • Tisdag - kör ut material till station i Växjö
  • Onsdag - inleverans av nytt material, sortera och inventera på lagret
  • Torsdag - plocka ihop material och kör ut detta till mast-station i Norrköping
  • Fredag - förberedelser för nästa veckas leveranser och utkörningar, genomgång av material

Vi söker dig som:
Har ett tekniskt intresse, är självgående och initiativtagande för att kunna se vad som behövas göras och därefter kunna prioritera i rätt ordning. Vi ser att god struktur är viktigt för dig, du försöker löpande att hitta sätt att förbättra och effektivisera lagret. 

  • BE- körkort
  • Truckkort 
  • Då du styr ditt arbete själv ser vi det som väsentligt att du har tidigare erfarenhet av att få ta stort eget ansvar

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.