Junior Projektingenjör till Bravida!

Är du nyexaminerad projektingenjör och en problemlösare med öga för detaljer? Sök då tjänsten som Junior Projektingenjör till Bravida och deras stora spännande kund i Västerås. Tjänsten passar dig som vill arbeta med frihet under ansvar och vill ge din karriär en rivstart! Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en Junior Projektingenjör som kommer att jobba på projektkontoret för Bravidas kund i Västerås. Arbetet innebär spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill arbeta som projektingenjör i en föränderlig miljö. Du kommer att vara en del av projektkontoret i nära samarbete med engagerade och kunniga kollegor. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bravida med start så snart som möjligt och fram till september/oktober 2023 med goda chanser till förlängning av uppdraget.

 

Arbetsuppgifter

  • Förbereda och följa upp baslinjer i projektet.
  • Samla in data, analysunderlag och information från projektets arbetsprocesser och stödsystem.
  • Bistå i utvecklingsarbete av stödsystem.
  • Automatisera informationsflöden i projektprocesser och mellan stödsystem
  • Granska trender från utfallsdata i projektet.
  • Avstämning av tidplaner, resursplaner, inköpsplaner, betalplaner utifrån produktionskalkyl.

 

Vi söker dig som:

  • Har en examen som högskoleingenjör, civilingenjör alternativt en masterexamen.

Vi ser det även som meriterande om du har:

  • Goda kunskaper av Office-paketen.
  • Erfarenhet av att arbeta med projektplaneringsverktyg såsom MS Project, Powerproject, eller Pimavera.
  • Erfarenhet av arbete inom Microsoft 365/ Sharepoint, BI eller Power Automate.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida. Därför tror vi att du är en person med god kommunikationsförmåga, som kan anpassa sig till förändringar samt är initiativtagande och nyfiken. Du har även en förmåga att samarbeta med andra för att uppnå bästa resultat och motiveras av att leverera mest värde för projekten.

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Västerås i Västmanlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om Bravida

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Dom är idag mer än 10 000 anställda på fler än 150 orter i Norden med huvudkontoret placerat i Stockholm. Bravida installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.