Vi söker Tyréns nästa geotekniker!

Gräset är grönast på Tyréns!
På Tyréns kommer du att få utlopp för dina tankar och idéer för utveckling och där ny teknik är något som uppmuntras. Den här stolta och familjära organisationen, där förtroende till sina medarbetare är ett ledord, söker just dig som vill bli en del av allt detta.
Läs vidare och tveka inte att skicka in din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tyréns Sveriges räkning en geotekniker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tyréns önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

"För ditt arbete som geotekniker ligger inte ekonomin i första fokus, det viktigaste är att jobbet utförs utifrån uppdragets förutsättningar med den kompetens och kvalitet vi vill stå för. Det gör att du med trygghet kan utföra ett kvalitativt jobb med stor frihet". Det säger avdelningschefen Per Olof Sjödin som har varit chef för gruppen sedan 2009 och har totalt 21 år inom Tyréns. Det anser han vara en av anledningarna till att han och många av hans medarbetare har arbetat många år i företaget.

Du kommer att komma till en organisation där förtroende och öppenhet är något som genomsyrar hela verksamheten. Både ett förtroende från företagsledningen i det stiftelseägda bolaget vilket bidrar till att investeringar i ny och intressant teknik förespråkas. Det visar sig också i ett förtroende från avdelningschefen PO Sjödin där du fritt i din roll får lägga upp ditt arbete och din utveckling, med ett starkt stöd från honom. Att du kommer att få en uppskattad chef, med en stor portion av erfarenhet är det ingen tvekan om!

Gruppen består idag av 14 personer som tillsammans har 149 Tyrénsår. Med andra ord en kompetent och trygg arbetsgrupp där samarbete är en framgångsfaktor och du kommer att välkomnas med öppna armar in i gemenskapen. Att utvecklas i sin roll är något som uppmuntras där ett exempel på det är Tyréns egna Geoakademin som är ett program där även seniora konsulter får möjlighet att avsätta arbetstid för vidareutveckling. Ytterligare en faktor till utveckling är det starka samarbetet mellan olika avdelningar på kontoret, där gemensamma projekt och planering leder till ett naturligt forum för kompetensöverföring mellan varandra.

Vill du ha referenser på din blivande chef eller har andra frågor gällande din nya arbetsplats, tveka inte att höra av dig till Stina.vidmark@pn.se eller 073 300 35 03

Arbetsuppgifter
Beroende på vilken inriktning och roll du önskar, kommer det att finnas en stor påverkansmöjlighet hur din vardag kommer att se ut. Det kan vara allt ifrån rollen som teknik- eller uppdragsansvarig till handläggande geotekniker.

Vi söker dig som
Har ett intresse för geoteknik och har någon relevant erfarenhet. Kommer du direkt från skolan, jobbat som konsult, inom myndighet eller på entreprenadsidan spelar ingen roll. Då en stor del av ditt arbete kommer att bestå av kommunikation och skriftliga rapporter är det av vikt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift obehindrat. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tyréns.
Du kommer att arbeta mycket tillsammans med andra, både inom och mellan avdelningar, vilket gör att du gillar att samarbeta och ser det som en viktig del för ett lyckat projekt. Då du kommer att tillhöra en organisation där nyfikenhet värderas högt har du en naturlig nyfikenhet där du gärna kommer med egna idéer och förslag till utveckling. Du är också tydlig i din kommunikation i tal och skrift.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Region

Östersund i Jämtlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef

Om Tyréns

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Man skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur. Tyréns är stiftelseägt och drivande inom forskning och utveckling där man har nära samarbete med högskolor och universitet. Tyréns har sedan starten 1942 byggt en koncern med drygt 1 500 medarbetare med kontor runtom i landet.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.