Erfaren Mekanikkonstruktör

Information om tjänsten

Just nu söker vi på Professionals Nord en mekanikkonstruktör för kunds räkning i Mariefred. Är du en erfaren konstruktör med erfarenhet av mekanikkonstruktion och intresserad av ett utmanande projekt kan detta vara nästa spännande roll för dig i din karriär. Brinner du dessutom för teknisk utveckling och vill ha ett kreativt jobb där du får skapa och konstruera i CAD, perfekt!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader med start 31 augusti 2022. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

 

Arbetsuppgifter

I din roll som mekanikkonstruktör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att konstruera olika typer av cykelparkeringar med hjälp av CAD-programmet SolidWorks. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra kollegor för att hitta de bästa lösningarna. Din arbetsplats kommer att vara på kontoret i Mariefred och det finns även möjlighet att arbeta hemifrån vid överenskommelse.

Vi söker dig som:

  • Är erfaren mekanikkonstruktör.
  • Har erfarenhet av SolidWorks.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mekanikkonstruktör hos vår kund. Du är en nyfiken och kommunikativ problemlösare som fungerar bra i samarbete med andra men trivs även med att arbeta självständigt. Det är en fördel om du har ett genuint teknikintresse och är kreativ.

 

START: 31 augusti 2022
OMFATTNING: Heltid
STAD: Mariefred
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell, konsultchef

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.