Elektriker till Granitor!

Inledning:
Är du utbildad elektriker och vill arbeta i en stor organisation med varierande arbetsuppgifter? Här har du möjligheten att komma in i en organisation som har ett starkt ledarskap som ger rätt förutsättningar till utveckling. Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Granitor elektriker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Granitor under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Granitors önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Deras mål är att stärka kundens konkurrenskraft och hitta hållbara lösningar och nytänkande vilket bidrar till en bättre framtid. Det är ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel.

Du erbjuds
• Varierande arbetsuppgifter
• Trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter
• Fritt arbete med eget ansvar
• Uppmuntran till personlig utveckling

Arbetsuppgifter
Som elektriker hos Granitor Electro arbetar du med både hög- och lågspänning, varierande arbetsuppgifter inom de olika projekten.

Vi söker dig som:
Har arbetat som elektriker inom service industri eller entreprenad. Vidare har du utbildning inom elteknik och ECY certifikat. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Granitor.

Du är...
strukturerad och arbetar metodiskt för att planera för ditt och gruppens arbete, vidare håller du en hög servicegrad och har ett stort säkerhetstänk i det du gör. Du tar egna initiativ och ser till att driva projekt framåt. Du har en teknisk förståelse, har lätt för att samarbeta och är pålitlig – då det är viktigt inom arbetsgruppen.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Cecilia Lindfors

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Cecilia Lindfors
Assistent
Skicka mail

Om Granitor

Granitor (tidigare Midroc) vill bidra till ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. Det gör de med sina investeringar och samarbeten. Och inte minst genom de lösningar de utvecklar tillsammans med kunder. De finns i en rad olika branscher, där deras tio bolag hjälper till att utveckla både samhälle och industri. Granitor har idag över 4400 medarbetare. De erbjuder allt från elinstallation och teknikkonsulttjänster till utveckling av nya stadsdelar och industriprocesser. Deras arbete är baserat på samarbete, både med kunder och inom företagsgruppen. Deras bolag verkar inom många olika branscher och verksamheten är uppdelad i tre affärsområden: Entreprenad, konsult och service, Fastighetsutveckling och förvaltning samt Tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.