Vi söker en teamleader för enheten av logistikflöden

Inledning:
Vill du arbeta i en spännande högteknologisk bransch och bidra till ett bättre klimat? Då kan du vara den vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en teamleader för enheten av inköp och leverantörsprestanda. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 9 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt kundföretags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
Som medarbetare hos vårt kundföretag är möjligheterna många, både vad gäller en individuell utveckling på en personlig nivå såväl som på en teknisk nivå. Du får arbeta med ett härligt gäng engagerade medarbetare i en dynamisk, inspirerande och spännande arbetsmiljö.

Enheten ansvarar för strategiskt inköp och leverantörsprestanda för externa flöden. Jobbet innefattar att hantera nedflödet av kvalitets- och tekniska krav till leverantörer där du arbetar som teamleader. Du är en mycket viktig del av processen av att leda flödeslogistiken och arbetar med kostnadsreduktioner och nya produktprojekt. Till detta är du även behjälplig med att identifiera, föreslå och implementera prestandaförbättringar. Du är en lösningsorienterad person som snabbt kan hitta lösningar av komplexa frågor vad gäller kvalitet eller teknik och som ser de bästa möjliga lösningarna till detta.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer handla om att arbeta med leverantörsutvecklingen där du har en viktig roll för leverantörskontakterna. Du är med och arbetar med inköp och tillhörande produktionsteknik där du arbetar med kvalificeringsaktiviteter för nya produkter och kostnadsreducerande insatser. Till detta arbetar du med tekniska bedömningar vad gäller tillverkningskapacitet och hjälper till och utvecklar riskreduceringsplaner för leveranssäkerhet samt säkerställer att det finns rätt dokumentation och underhåll för detta. Mentorskap och att leda teamet framåt är en naturlig del av tjänsten.

Detta inkluderar även att bland annat arbeta med;

• leda enheten och arbetsgruppen framåt
• att inkludera identifiering av projektrisker och mildrande åtgärder
• etablering och regelbunden rapportering om projektscheman
• tillhandahålla tekniskt och beslutsomfattande stöd till chef samt resterande medarbetare
• affärs- och projektrapportering samt KPI:er

Jobbet har sin utgångspunkt i Västerås men då vårt kundföretag är ett internationellt etablerat bolag ingår det resor i tjänsten, såväl internationella som nationella resor. Arbetet kräver att du hanterar både engelska och svenska på professionell nivå både i tal och skrift.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en kandidatexamen eller ingenjörsexamen inom energi, alternativt en högre examen inom teknisk administration och tillhörande erfarenhet. Du har även en lång progressiv erfarenhet av att arbeta med projekt inriktat till leverantörskedjan eller flödeslogistik och besitter även erfarenhet av att ha jobbat inom/med tillverkningsindustrin.

Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga för hur väl du kommer trivas i denna roll. Vi tror att du är en person med god kommunikativ förmåga, är kvalitetsmedveten och arbetar på ett strukturerat sätt. Du har en egen drivkraft till att pådriva ditt egna arbete framåt, men även dina kollegors arbete och du trivs av att arbeta med mentorskap.


START: Omgående, enligt ö.k
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Västerås i Västmanlands län

Kontaktperson

Rebecka Permestam
Konsultchefsassistent

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.