Juniora mobilutvecklare till HiQ

Drömmer du om en arbetsplats där du ges utrymme att få utveckla dina egna idéer i dina projekt? Perfekt, välkommen till HiQ, ett konsultföretag som främjar sina medarbetares utveckling där du som individ står i centrum. 
Just nu söker vi på Professionals Nord för HiQ:s räkning juniora mobilutvecklare, redo att ta klivet ut på arbetsmarknaden. Du kommer få vara med och skapa innovativa mobila lösningar som förenklar människors vardag. 

HiQ:s talanger har utvecklat bland annat Västtrafik To Go, Parkering Göteborg och Swish. Kanske är du med i utvecklingen av nästa stora mobilapplikation?

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för HiQ:s räkning juniora mobilutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos HiQ. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

På kontoret i Göteborg erbjuds en varm företagskultur där det gemensamma intresset om att skapa ny och användarvänlig teknik står i centrum. HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQ:are tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själv! Det som genomsyrar HiQ är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. - På riktigt.

I attraktiva lokaler ovanpå Nordstan med utsikt över Göteborg, kommer du få vara med på en spännande resa där du möts av engagerade och glada kollegor som längtar efter att få ta emot dig! 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och HiQ:sönskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se

Arbetsuppgifter
Som junior mobilutvecklare kommer du att bidra till att HiQ:s kunders applikationer når högsta kvalitet med god användarvänlighet. Du kommer ingå i mobilutvecklingsteamet där 13 andra mobilutvecklare också arbetar mot HiQ:s kunder. De sitter alla på olika projekt i olika branscher så som automotive, offentlig transport, medtech, fintech, detaljhandeln m.fl.

Du bidrar med nyvunnen kompetens och beroende på vad du bär med dig för erfarenheter sedan tidigare, kommer projekten att innebära en fortsatt utveckling inom samma område. HiQ:s mobilutvecklarteam besitter kompetenser inom iOS- och Andoridutveckling och är riktigt vassa på tekniker så som Swift, Kotlin, Java, Android Automotive, Objective C, Xamarin m.fl.  

Att vara HiQare är både utmanande och omväxlande. Projekten kan vara ute hos kund eller in-house, vilket gör att du får prova nytt och bli exponerad för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb. Hos HiQ får du bidra och bemästra dina starkaste kompetenser, men även utforska och utveckla nya. Med rätt attityd och kompetens bidrar du med värde både i ditt uppdrag och till dina kollegor på HiQ.

Inledande din anställning kommer du få en gedigen introduktion, för att på sikt kunna arbeta allt mer självständigt med eget ansvar!

Vi söker dig som
• Har studerat en relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis Software Engineering, IT, applikationsutveckling eller motsvarande

• Kan identifiera dig själv med HiQ:s fyra värdeord; enkelhet, glädje, resultat och ansvar! 

• Har goda kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom iOS- eller Androidutveckling, men det är inget krav för tjänsten. Vi ser att du har ett intresse för mobilutveckling med en stark motivation till att utvecklas inom området.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos HiQ. Som person är du nyfiken och driven, med ett stort intresse för teknik och en stark vilja att få vara med och bidra till kreativa lösningar och få utvecklas tillsammans med dina kollegor.

HiQ sätter stor tilltro att du vill vara med och skapa bolaget som de jobbar på. Detta gör du bland annat genom att dela med dig av din kompetens (vare sig det handlar om de senaste ramverken eller i detalj hur en push & pull-rörförstärkare med KT88-rör funkar) och genom att ta dig an uppdrag med ett öppet sinne och engagemang. Vi ser att du trivs i en enkel organisation där korta beslutsvägar och en närvarande chef är viktigt för dig.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef

Om HiQ

Företaget består idag av över 1500 HiQare i fem länder. Hos HiQ hittar du allt från marknadens vassaste utvecklare, testare och hackers, till projektledare, agila coacher och designers. Även om deras kompetenser är många och olika så har de mycket gemensamt – de tycker om att driva utveckling, att förbättra och förenkla... och framför allt – att ha kul på vägen!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.