Säkerhetstekniker till El & Säkerhet i Nyköping

Brinner du för teknik och söker en varierande roll inom säkerhet? Som Säkerhetstekniker hos El & Säkerhet i Nyköping välkomnas du till ett väletablerat företag och en innovativ arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Ta chansen och sök tjänsten redan idag.

 

Information om tjänsten

El & Säkerhet är sedan 2019 en del av Instalco, ett av Nordens ledande installationsföretag. Professionals Nord söker för deras räkning just nu en Säkerhetstekniker till kontoret i Nyköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av oss på Professionals Nord och arbeta som konsult hos El & Säkerhet under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

 

Arbetsuppgifter

Som Säkerhetstekniker är dina arbetsdagar varierande. Du startar alltid dagen tillsammans kollegorna på kontoret, sedan utför du ditt arbete ute hos kund. Du kommer arbeta med säkerhetssystem som Assa ARX, RCO, Securi-Fire, Honeywell Eltek och Teletec, det är en fördel om du har jobbat med något av dessa tidigare.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Installation, driftsättning och felsökning av säkerhetsanläggningar.
  • Löpande underhåll och servicearbete hos kund.
  • Rådgivning mot kund i användandet av produkter samt med att identifiera förbättringar och föreslå lösningar.
  • Nära samarbete med din arbetsgrupp för att utveckla den gemensamma leveransen.

 

Vi söker dig som:

Har ett gediget tekniskt intresse och relevant branscherfarenhet. Utöver detta har du B-körkort då dagliga resor förekommer i tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med installation av inbrottslarm, passersystem, brandlarm samt driftsättning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av mekaniska/elektriska låsinstallationer och relevant utbildning inom larm- och/eller säkerhet.

Som person är du självgående och tar mycket ansvar. Med ett kundinriktat fokus har du lätt för att skapa relationer och kontakt med andra människor, såväl kunder som kollegor. Vidare är du ödmjuk och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet för att säkerställa hög kvalitet. Utöver detta är du en öppen och glad person med hjärtat på rätt ställe.

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nyköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell
ÖVRIGT: I samband med anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas.

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Norrköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om El & Säkerhet

1985 etablerade BPA en elavdelning i Katrineholm. Efterhand växte företaget för att 1990 bestå av nio anställda. En fusion gjordes mellan BPA och Norska Bravida. Avdelningen i Katrineholm flyttade 1999 verksamheten till nya lokaler. 2005 fick Lars Gunnar, som varit med sedan starten 1985 och nu satt som avdelningschef, erbjudande att ta över verksamheten från Bravida. Mats Källung, som varit anställd sedan 1989 som montör och projektledare, erbjöds av Lars att tillsammans med honom driva avdelningen vidare i egen regi i ett nytt aktiebolag. 2006 blir övertagandet ett faktum, Lars och Mats bildar AB El & Ventilation Sörmland. 2009 förvärvar El & Ventilation 50% av Ventilationstjänst i Katrineholm. 2012 utökar företaget med filialer i Flen och Nyköping. 2014 bildar företaget fastighetsbolaget EV-fastigheter. 2016 I september förvärvar vi El & Energiteknik i Nyköping AB med 8 anställda. 2017 i November har vi avyttrat vår ägardel i Ventilaionstjänst i Katrineholm AB. 2019 blir vi en del av Instalco.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.