Produktionstekniker till Nordhydraulic!

Är du analytiskt lagd och har lätt för att komma med nya idéer i en produktionsteknisk miljö? Drivs du av att skapa och förbättra produktionsprocesser med högteknologiska produkter? Vill du även du tillhöra ett bolag i framkant med närhet till natur? Då ska du läsa vidare!

Information om tjänsten
Nordhydraulic är i stor expansiv tillväxt och söker nu en produktionstekniker som kommer att vara en viktig nyckelperson för deras fortsatta framgångsresa. Självklart kommer du få de bästa förutsättningar att komma in i arbetet då du kommer få en erfaren produktionstekniker som handledare på plats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordhydraulics önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionstekniker kommer du att ta fram nya processer eller utveckla de befintliga. I processframtagandet ingår val av utrustning och metoder. Framtagande av instruktioner, kvalitetssäkring, materialflöden, riskanalyser samt utbildning av de som ska jobba i processen. Det dagliga arbetet kan bestå av att granska och godkänna ritningsunderlag, tekniska dokument eller kundkrav. Produktionsteknikerna har även en viktig roll i att lösa kvalitetsproblem i produktion. Vidare kommer du analysera data och komma med nya förbättringsförslag.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Ta fram underlag för provutrustning och hjälpmedel
• Göra risk-och värdeflödesanalyser
• Jobba med LEAN och 5S
• 8D rapporter

Vi söker dig som:
Har en produktionsteknisk utbildning eller högskoleingenjör i maskinteknik. Du innehar grundläggande kunskaper i hydraulik, montageteknik och automation. Vidare har du god förmåga att läsa ritningar och kunskaper i Officepaketet samt kännedom av affärssystem. Har du tidigare erfarenhet av monitor eller SAP är det meriterande, men inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Nordhydraulic. Du är analytisk, metodisk och ordningsam som person. Du har lätt för att se lösningar och komma med nya idéer som tar verksamheten framåt. Vidare trivs du att jobba teamorienterat 
Då Nordhydraulic är en del i en internationell koncern så krävs det goda kunskapar i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vidare innehar du även körkort.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kramfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Kramfors i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
VD

Om Nordhydraulic

Nordhydraulic AB utvecklar och tillverkar hydrauliska ventiler sedan 50år tillbaks. Kunderna är världsledande företag inom mobil hydraulik. Nordhydraulic ingår sedan 2008 i den tyska HYDAC-koncernen med ca 9500 anställda i 50 olika företag runt om i världen. Vi är idag ca 180 anställda och finns i Kramfors som är beläget i vackra Höga kusten.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.