Junior Tekniker till Axians!

Vi söker nu en person med tekniskt intresse som vill arbeta inom telecombranschen. Trivs du att arbeta i en kommunikativ roll och dessutom vill arbeta med ny teknik i spännande projekt? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten
Axians är ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Du kommer få arbeta med kollegor som brinner för informationsteknologi och vilken nytta den gör för deras kunder. Du får även ta del utav en organisation som är organiserad i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap. Axians är en organisation med ICT-lösningar i teknikens framkant och produkter och tjänster av kvalitet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
• En organisation som ser till individens entusiasm och ger möjlighet att utvecklas och växa inom företaget
• En kreativ arbetsplats där frihet under ansvar beskriver arbetsmiljön
• Möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker på Axians arbetar du tillsammans med ett glatt gäng som främst arbetar med

• Fiber- och LAN-nät där dina arbetsuppgifter är att installera fiber, data-, coax-kablage och kommunikationsutrustning i teknikhus eller fastigheter.
• Förberedande arbete inför omläggning av coax, exempelvis att undersöka och kontrollera fastighetens nuvarande nät.

Ditt arbete sker i nära dialog med inblandade aktörer, såsom projektledare och kollegor. Inledningsvis kommer du att arbeta tillsammans med seniora kollegor för att sedan arbeta mer självständigt beroende på arbetsuppgift.

 

Vi söker dig som
• Har gymnasial utbildning inom teknik
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då arbetet kräver det
• Har god systemvana
• Har B-körkort

Vi ser det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet inom installation, gärna inom Fiber/El.

För att trivas i rollen hos Axians behöver du vara kommunikativ eftersom du dagligen har kontakt med kunder och kollegor. Det är också viktigt att du är flexibel och har en fallenhet för att noggrant och strukturerat utföra ditt arbete. Vidare ser vi även att du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt.

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en tekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under den första tiden. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Kista
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om Axians

Axians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom så väl den privata som offentliga sektorn.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.