Ledande montör till Brion Solenergi!

Brion Solenergi, en del av Brion-koncernen söker nu efter en driven arbetsledare som vill driva ett helt nytt team i Malmöregionen!

Drivs du av tekniska utmaningar och att leda en grupp mot gemensamma mål? Välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Brions räkning en arbetsledare. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Brion under 6 månader. Är samarbetet gott från samtliga parter finns det goda möjligheter att efter denna period börja direkt hos dem!

Brion utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar inom bygg och entreprenad. Brion Solenergi arbetar främst med projektledning och installation av solcellsanläggningar, där du kommer få ingå i ett sammansvetsat team som ser fram emot att ta emot dig. Du kommer omringas av inspirerande och nyfikna kollegor som trivs i ett högt arbetstempo där du får agera i prestigelös anda. I rollen förekommer resor i tjänst där du kan behöva sova borta under vardagar. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Brions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare ansvarar du för att delegera arbetsuppgifter till solcellsmontörerna och följa upp parallella projekt samtidigt. Inledande av din anställning ges en gedigen introduktion med relevanta utbildningar för att lyckas i rollen, där du allt eftersom du lär känna branschen och ditt team, kommer kunna axla den alltmer individuellt. 

Du för dialog med olika yrkesgrupper inom byggbranschen och tar för vana i dina arbetssätt att agera både med prestigelöshet och effektivitet! Ingen dag är den andra lik i rollen som arbetsledare och vi söker därför dig som är snabbtänkt, kan planera och följa upp projekten, stora som små! 

Målet är att kunna leverera projekt med god kvalitet i rätt tid med rätt budget vilket kräver ett nära samarbete med ansvarig projektledare!

Vi söker dig som:
• Har en god problemlösningsförmåga och som trivs i en fartfylld arbetsmiljö. 

• Drivs av att arbeta i praktiskt anda. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom byggbranschen

• Du motiveras av att leda en grupp mot gemensamma mål

• Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

• Har B-körkort


Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Brion. Du är därför en riktig lagspelare som gillar struktur och att arbeta mot uppsatta mål! Du har god förmåga för att hantera situationer det finns mycket att göra då varje dag inte är den andra lik. Dessutom har du god social förmåga då det tillhör det dagliga arbetet att föra dialog med såväl interna, som externa parter. Rollen är perfekt för dig som söker utmaning och utveckling i en spännande och rolig bransch. 

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Sofie Jonsson
Köpmansgatan 32
411 06 Göteborg.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Malmö - Resor förekommer i tjänst
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Malmö i Skåne län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Brion

Brion Solenergi arbetar främst med projektering och installation av solcellsanläggningar, men också med konsultuppdrag inom energi och projektledning. Verksamheten är fokuserad på företagskunder och kommersiella fastighetsägare i Västra och Södra Sverige. Vi erbjuder kvalitativa tekniska lösningar och ständig utveckling som matchar branschens utvecklingskurva. Med teknisk kompetens och öppenhet mot våra kunder kan vi erbjuda en trygg affär.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.