Gruppchef IT till Sectra!

Inledning:
Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och vill arbeta med att göra skillnad i samhället genom teknik? Vi söker nu dig med passion för innovativa mjukvarulösningar och som vill driva förändring och förbättring hos Sectra! Varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten:
Sectra är en av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder. Deras långsiktiga ambition är att vara ledande när det gäller att göra kundernas diagnostik mer effektiv och bidra till bevisat förbättrade vårdresultat för patienter. Med andra ord skapar de framtidssäkra och effektiva lösningar som hjälper till att rädda liv.

Professionals Nord söker för Sectras räkning en Gruppchef IT. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sectra. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sectras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
• Möjligheten att bidra till bättre sjukvård för miljontals patienter världen över.
• En fantastisk möjlighet att använda och utveckla dina ledaregenskaper i en miljö med stort ansvarstagande och hög kompetens
• Möjligheten att få driva förändring och förbättring tillsammans med kompetenta och erfarna medarbetare

Arbetsuppgifter
I rollen som gruppchef IT hos Sectra ansvarar du för att skapa och aktivt utveckla en kreativ, flexibel och effektiv miljö för deras korsfunktionella projekt- och leveransteam som idag utgörs av totalt 18 st medarbetare. Du bidrar aktivt till att säkerställa en hög kvalitet i deras rutiner och processer samt att ni arbetar med ständiga förbättringar. Vidare exempel på arbetsuppgifter kommer vara att:

• Aktivt arbeta med coaching och utveckling av dina medarbetare
• Aktivt bidra till att identifiera och rekrytera morgondagens medarbetare
• Vara delaktig och utveckla Sectra till en ännu mer kundorienterad och bättre leverans- och förvaltningsorganisation
• Ta ansvar för såväl din egen utveckling som dina medarbetares och verka för att medarbetarnas gemensamma och långsiktiga kompetens samt leveransförmåga stärks.

Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av rollen som ledare och bakgrund inom mjukvaruutveckling. Vidare har du erfarenhet av att hantera personalfrågor och att arbeta utifrån ett coachande ledarskap. Du har god kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som gruppchef hos Sectra. Som person är du kommunikativ och lyhörd för att skapa motivation och hjälpa dina medarbetare att nå sin fulla potential. Vidare är du lösningsorienterad och innovativ som arbetar aktivt för att driva förändring och förbättring i alla led i organisationen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Emma Grundin
Konsultchef

Om Sectra

Sectra är en av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder. Vår långsiktiga ambition är att vara ledande när det gäller att göra kundernas diagnostik mer effektiv och bidra till bevisat förbättrade vårdresultat för patienter. Med andra ord – vi skapar framtidssäkra och effektiva lösningar som hjälper till att rädda liv.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.