Junior elkraftsingenjör till Wisegate!

Vill du inleda din karriär på ett av Göteborgs mest prestigelösa och individfokuserade konsultbolag? Är du en nyfiken och driven person redo att kliva ut i arbetslivet? Varmt välkommen in med din ansökan till WiseGate!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för WiseGates räkning dig som är nyexaminerad inom elkraft, redo att komma till en spännande och utvecklande arbetsplats!
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos WiseGate.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WiseGates önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se 

Om WiseGate
WiseGate sätter stort värde på din förmåga att kunna interagera i ett team, där du på ett tydligt och strukturerat sätt aktivet bidrar till projektens goda resultat! WiseGates kontor är beläget på Andra Långgatan 48 i attraktiva lokaler med utsikt över Göta Älv. Här jobbar idag ett prestigelöst gäng som sammantaget har otroligt lång erfarenhet inom branschen, redo att vara dig stöttande i din personliga utveckling!

WiseGate riktar sig mot Energi, Industri och Infrastruktur med uppdrag inom elkraft, elsystem, I&C, rör, mekanik, process och projektledning, med mera!

Arbetsuppgifter
Du kommer att kliva ut på uppdrag tillsammans med erfarna ingenjörer och projektledare, där du allt eftersom du växer in i rollen kommer kunna axla arbetsuppgifterna alltmer individuellt.

Det är i prestigelös anda du kliver in i rollen som konsult hos WiseGate. I din roll är du antingen projekt- eller projekteringsledare stöttande. Då arbetssätten är flexibla och tvärfunktionella där du kan få syssla med allt ifrån konstruktion, projektuppföljning och planering till dokumentation, kontroll och beräkningar.
Vad som är unikt med WiseGate är hur de värdesätter dig som individ och din utveckling. Tillsammans med seniora kollegor väntar en utvecklande tid där du får testa på en bred och varierande roll. 

Vi söker dig som
• Har en avslutad högskoleingenjörsexamen, YH-examen eller motsvarande inom elkraft
• Har en god förståelse för CAD-system, meriterande är erfarenhet inom Autodesk Inventor
• Har höga ambitioner och ett gediget intresse för teknik
• Ser goda möjligheter i att få inleda din karriär hos WiseGate. Tillsammans med närmsta chef vågar du sätta upp mål där du ansvarar för din egen utveckling. Rätt inställning kommer kunna ta dig dit du vågar drömma!
• Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos WiseGate. Du är driven, har god social förmåga och drivs av engagerade kollegor då detta även är vad som väl beskriver hur du är som person.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga CV och andra relevanta dokument, så som personligt brev och/eller betyg från studietiden. 

Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om WiseGate

Under hösten 2014 formades WiseGate i Malmö med ett antal erfarna och kompetenta ingenjörer. Förändringar inom bland annat kärnkraftsbranschen gav oss många medarbetare med lång erfarenhet inom energibranschen och processanläggningar. Namnet WiseGate symboliserar det vill vara för kunden; kunskapen mot nästa fas, en partner till nästa tollgate eller lösningar för en helhet. Vi på WiseGate hanterar dagligen små som stora internationella projekt. Allt ifrån saker vi gjort många gånger, till utveckling av icke beprövad teknik. Men med rötter från den strukturerade och kvalitetssäkrade kärnkraftsindustrin följer alla vår projekt ett mönster av strategi och tydlighet. Det är därför vår logga utgörs av en tollgate. En god leverans mot kund är i slutänden allt som räknas. Vårt arbete symboliseras därför av den tollgate som alltid ligger framför oss, varje dag, i loggan på WiseGate!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.