Formula student? Jobba på TietoEvry!

Till ett av Sveriges största fordonstillverkare söker vi nu dig med intresse och kunskaper inom såväl ny teknik som att arbeta i projektform. Du får ett spännande jobb och en unik möjlighet där TietoEvry sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på bolaget och utvecklas till din fulla potential. Anställningen är utformat för att det ska vara givande för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och anpassat arbete mellan seniora kollegor och dig som nyanställd. 

 

Information om tjänsten

TietoEvry skapar målmedveten teknik som återuppfinner världen för gott. De är ett ledande teknikföretag med ett starkt nordiskt arv och global kapacitet. Baserat på kärnvärden som öppenhet, förtroende och mångfald arbetar de med kunder för att utveckla digitala framtider där företag, samhällen och mänskligheten trivs.

På TietoEvry arbetar 24 000 experter globalt är specialiserade på moln, data och programvara och betjänar tusentals företagskunder och kunder inom den offentliga sektorn i mer än 90 länder. Tietoevrys årsomsättning är cirka 3 miljarder euro och bolagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Placeringsorten är Karlstad i nyrenoverade kontor vid Inre Hamn. 

 Du erbjuds:

  • En stimulerande arbetsplats med härliga kollegor
  • Flexibel arbetsplats
  • Goda karriärmöjligheter

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i projekt tillsammans med erfarna kollegor där ni utför uppdrag till TietoEvrys kunder, allt eftersom du känner dig tryggare i rollen tar du dig an större delar i projekten för att på sikt kunna arbeta självständigt.

Som junior utvecklare på TietoEvry kommer du att designa, utveckla, testa, distribuera, underhålla och framförallt förbättra programvara. Du arbetar med arkitekter om utvecklingen av tekniska lösningar och är en del av ett uppdrag med de främsta experterna inom Radio- och Cloud Native-teknik. Arbetsuppgifterna innefattar även fokus på produktkvalitet och användarupplevelse och du arbetar i enighet med ditt supportteams prioriteringar. 

För att lyckas i rollen så bör du ha ett vasst öga för öppna källkodsgrupper och ha kunskaper i Java, Phyton eller C++. Du bör tidigare stött på CI/CDD-tekniken och ha en vilja att lyckas tillsammans med ditt team. 

 

 Vi söker dig som har:

• Civil eller högskoleingenjör inom datavetenskap, systemdesign eller motsvarande kunskapsnivå. Ser gärna att du deltagit i Formula Student då uppdraget du kommer att jobba med innehar en slutkund där du som Formula Student kan dra nytta från dina lärdomar av projektet. 
• Engelska flytande i tal och skrift
• Behärskar ett eller följande språk: Java, Phyton, C++ eller GO. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TietoEvrys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till rebecca.bly@pn.se

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: rebecca.bly@pn.se , 070-8110809

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Rebecca Bly
VD

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.