CE-Chaufför till Godsservice Fjärrtrafik i Mellansverige AB!

Inledning:
Har du CE-körkort och älskar att vara ute på vägarna? Är du flexibel och trivs med att arbeta natt? Då är denna tjänst något för dig! Sök redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Godsservice Fjärrtrafik i Mellansverige en CE-Chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Godsservice Fjärrtrafik i Mellansverige initialt i 6 månader med möjlighet till förlängning. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Godsservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

  • Fyra dagars arbetsvecka
  • Frihet under ansvar

Arbetsuppgifter
Du kommer köra fjärrkörning mellan Sundsvall och Mälardalen med spetsbyte i Gävle. Lastning och lossning gör man själv och det kommer finnas truck eller hjullastare att tillgå. Du kommer köra på ett fast schema som kommer sättas utifrån leveranserna. Generellt kör man mellan kl 17:30 till 04:30, och du startar och avslutar din arbetsdag på terminalen i Timrå.

Vi söker dig som:
Innehar CE-körkort, YKB, Digitalt förarkort, ADR och Truckkort/Hjullastare(C2). Du är flytande i svenska i både tal och skrift då all dokumentation sker på svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Godsservice Fjärrtrafik.
Du är duktig på att passa tider, lösningsfokuserad och en lagspelare som kan samarbeta med kollegor.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Timrå i Västernorrlands län

Kontaktperson

Jonathan Gerafi
Konsultchef

Om Godsservice i Västernorrland AB

Godsservice är idag privatägt och ägs via moderbolaget Fagerströmbolagen AB av Tommy Fagerström tillsammans med hans son Fredrik Fagerström. Totalt omsätter Godsservicebolagen drygt hälften koncernens totala omsättning på ca 275 mkr.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.