Logistikkoordinator till Orica sökes!

Har du jobbat med logistikplanering några år och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Skulle du dessutom trivas i en varierande roll där du får chans att arbeta självständigt? Sök tjänsten som Logistikkoordinator till Orica redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Orica är världens största leverantör av kommersiella sprängämnen och innovativa sprängsystem till gruv-, stenbrott-, olje- och gas- och byggmarknaderna, en ledande leverantör av natriumcyanid för guldutvinning och en specialiserad leverantör av marktjänster inom gruv- och tunnelbrytning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Orica under minst 12 månader. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Oricas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
• Att arbeta i ett internationellt företag
• Utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över
• En nyckelroll i företaget som innebär mycket eget ansvar

Arbetsuppgifter
I rollen som Logistikkoordinator ansvarar du över att leveranser av produkter sker så effektivt och till en så låg kostnad som möjligt. Det är en kommunikativ roll då du dels är en support mot produktion kopplat till planering och skapandet av produktionsordrar, dels då du har en tät dialog med distributionsföretaget och planering av deras lastbilar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Att planera emulsionsflödet utifrån produktions- och transportkapacitet, behovs- och lagernivåer samt leveransförutsättningar till varje destination
• Upprätta produktions-, lager- och ordertransaktioner för varje leverans
• Att genomföra logistikanalyser inklusive kapitalbindning och föreslå förbättringar i den daglig driften
• Kontrollera begärda transportdokumentation, certifikat och intyg
• Koordinera och genomföra inventeringar samt följa upp avvikelser
• Administrera och följa upp leveransavvikelser
• Genomföra riskanalyser för transportvägar

Vi söker dig som
Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har ett stort intresse för logistikplanering. Det är även meriterande om du har kunskaper inom SAP eller liknande system och SHES, samt utbildning i ADR. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Logistikkoordinator hos Orica. Du har en god förmåga att prioritera och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt för att säkerställa att du levererar resultat i rätt tid och till rätt kostnad. Vidare har du en god kommunikativ förmåga då du kommer att ha många kontaktytor i rollen.


START: Omgående
OMFATTNING: Vikariat på minst ett år
STAD: Gyttorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Mia Haaster
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.