Supply Chain Management Coordinator till Samsung!

Är du en fena på koordinering och logistik och vill ta ett kliv in i ett av de mest framgångsrika och snabbast växande teknikföretagen i världen? Här är möjligheten där du får vara med och bidra med innovation till alla, snabbare än någon annan!

Information om tjänsten

Samsung är ett av de mest framgångsrika och snabbast växande teknikföretagen i världen. Allt de åstadkommer är med andan av en "glädjefull pionjär" - som vågar trotsa barriärer och strävar efter att överträffa gränser. Samsung har en passion för det de gör och anställer likasinnade som vill fortsätta att främja en öppen och samarbetsvillig miljö i verksamheten så väl som med partners.

Professionals Nord söker i samarbete med Samsung en Supply Chain Management Coordinator. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Samsung under 24 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Samsungs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se


Du erbjuds

 • Ett långsiktigt konsultuppdrag med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering
 • En central och betydande roll för framdriften av verksamheten!
   

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Management Coordinator kommer du att leda och samordna det som behövs för att planera produktförsörjningen från Samsungs fabriker till den nordiska och lokala marknaden. Du kommer att arbeta med att säkra produktallokering, underhålla försäljningsorderdata och hålla kunder informerade om förändringar. Du kommer att ge assistans för att ge bästa möjliga stöd till säljfunktionen för maximera operativ effektivitet. Du ansvarar för att mata in och underhålla försäljningsorder och försäljningsorderdata. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Skapa försäljningsorder
 • Följa upp order och underhålla försäljningsorderdata
 • Utveckla och granska rapporter för det lokala kontoret, den nordiska SCM-verksamheten och det koreanska huvudkontoret (t.ex. försäljningsprognoser och lagerstatus, veckovis försäljningsavvikelse, översikter av förändringar i efterfrågan)
 • Övervaka produktions-/leveransstatus och vidta lämpliga åtgärder för att lösa problem
 • Övervaka och koordinera för röjning av åldrande lager


Vi söker dig som:

 • Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet inom SCM, logistik och/eller utbildningsbakgrund inom affärer, logistik, SCM eller motsvarande
 • Utmärkt kommunikationsförmåga på engelska och svenska – både i tal och skrift. Kunskaper i och koreanska är meriterande
 • Goda kunskaper i Microsoft-paketet Excel


Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Samsung. Du är strukturerad, analytisk och lyhörd för deadlines. Dessutom har du förmågan att kommunicera och göra presentationer. Samsung är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch. Det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta här måste du vara en person som uppskattar en fartfylld miljö! Du anpassar dig väl till förändringar och trivs med att ta egna initiativ.


START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Kista
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: filippa.furugren@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Samsung

Samsung följer en enkel affärsfilosofi: att ägna sin talang och teknik åt att skapa överlägsna produkter och tjänster som bidrar till ett bättre globalt samhälle. För att uppnå detta sätter Samsung ett högt värde på sina medarbetare och sin teknik. Med framgången för sin elektronikverksamhet har Samsung utnämnts till branschledande inom teknik och rankas nu som ett av de tio främsta globala varumärkena.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.