Maskinoperatör till Rotage i Kvänum!

Är du en noggrann person som gillar att arbeta under eget ansvar? Vi söker maskinoperatörer till Rotage AB i Kvänum. Välkommen in med din intresseanmälan! 

Information om tjänsten:

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du anställs av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Rotage. Intentionen är att du på sikt ska börja direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. 

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Genom att söka tjänsten via denna annons kommer du att lämna en intresseanmälan. Det innebär att återkoppling från oss kan dröja, men att vi kommer hantera din ansökan i samband med framtida startdatum.
Missa inte chansen, lämna din intresseanmälan redan idag!

Du erbjuds:

  • En organisation med en stark värdegrund
  • Ett arbete som präglas av frihet under ansvar

Arbetsuppgifter: 

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av arbete med flera maskiner där din roll är att starta igång, övervaka och hantera maskinprocessen. Teamkänslan värderas högt där ni arbetar tillsammans för att uppnå önskade resultat! Arbetstiderna kommer att variera där du kommer arbeta i olika skift varannan vecka: mån-fre 05:30-14.10 samt mån-tor 14:00-22:40

Du kommer ges en gedigen introduktion, där allt eftersom du lär dig arbetsuppgifterna kommer kunna axla dem mer självständigt. 

Vi söker dig som har:

  • Erfarenheter av likande arbetsuppgifter/ jobbat inom industri
  • Goda kunskaper inom det svenska språket 
  • Ett starkt teknikintresse som trivs i en fartfylld arbetsmiljö i lagspelaranda
  • Truckkort B

Det är meriterande om du tidigare:

  • Har arbetat i program som Monitor,
  • Har arbetat med Trumpf-maskiner eller liknande maskinstyrsystem
  • Har erfarenheter av ritningsläsning

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur du kommer passa i rollen som Maskinoperatör hos Rotage AB. Vi söker dig som är ordningsam, självständig och besitter ett stort teknikintresse. Vidare är du kvalitetsmedveten och positiv!

START: Omgående/ enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, varierande arbetstider förekommer: 05:30-14:10 och 14:00-22:40 
STAD: Kvänum
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Carlsson & Sofie Jonsson : elin.carlsson@pn.se sofie.jonsson@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater vid det tillfälle du skickat in din ansökan.

 #rotage #maskinoperatör #övervakning #maskinprocess #industri #trumpf-maskiner #ritningsläsning #teknik

 

 

 

Region

Vara i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Rotage

Rotage AB är ett ledande legoföretag med erfarenhet från 1970-talet. Vi har en komplett och modern maskinpark, vilket gör oss konkurrenskraftiga inom detalj- och komponenttillverkning. Rotage erbjuder tjänster inom laserskärning, stansning, bockning, svetsning och montering. Vi ombesörjer även ytbehandling. Namnet Rotage står för att det alltid händer saker, att vi ständigt går framåt och gillar utmaningar samt att vår personal har möjlighet att växa inom företaget.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.