Junior Produktionstekniker till AstaReal AB!

Är du en person som sprider glädje och är intresserad av rollen som Produktionstekniker? Nu har du chansen att bli en del av AstaReal, en världsledande producent av naturligt astaxanthin. Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

AstaReal AB ingår i AstaReal Group, som ägs av det japanska läkemedelsbolaget Fuji Chemical Industries Co., Ltd. AstaReal är världsledande producent av naturligt Astaxanthin och var det första företaget i världen som kommersiellt odlar mikroalger och producerar naturligt astaxanthin, vilket är naturens mest kraftfulla antioxidant. Astaxanthin produceras i Sverige och marknadsförs under varumärket AstaReal®, som är världsledande inom produktion och innovation av naturligt astaxanthin. Det används som ledande livsmedelstillskott och inom den kosmetiska världen.

Du kommer att bli anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AstaReal i 6 månader. Intentionen är att du därefter blir anställd direkt hos AstaReal, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Alla frågor om tjänsten går till info@pn.se


Du erbjuds

 • Två-skiftsarbete där du arbetar 06-14.30 från söndag till torsdag
 • Att bli en del av ett arbetslag på tre personer som samarbetar dagligen
 • Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år från att du är anställd hos AstaReal
 • Att bli en del av ett ledande företag som bryr sig om sina anställda, deras värdeord är: samarbete, ansvar, externt fokus och ständig förbättring.


Arbetsuppgifter:

Produktionsanläggningen i Gustavsberg är igång hela året och din fokus som Produktionstekniker är att säkerställa att produktionen flyter på smidigt enligt rutiner och gemensamma företagsmål. Du kommer exempelvis att:

 • Tillhandahålla produktionen med rena och förberedda odlingstankar
 • Processa produkten från skörd till förpackning.
 • Göra rent och desinficera odlingstankar, odlingshallar, produktionsområden och arbetsredskap
 • Bearbeta batcher, inklusive krossning, spraytorkning och förpackning
 • Rengöra processavdelningens produktionsområde och processutrustning.
 • Provtagning

Vi söker dig som

 • Har en gymnasieexamen och fyllt 18 år
 • Vill arbeta i en fysisk roll och är nyfiken på att utvecklas i rollen som Produktionstekniker
 • Har god samarbetsförmåga och stort engagemang, tar egna initiativ och följer rutiner och riktlinjer noggrant
 • Kommunicerar flytande på svenska och engelska

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, långsiktigt
STAD: Stockholm, Gustavsberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Värmdö i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om AstaReal

The AstaReal Group is a global pioneer and expert in natural astaxanthin production, R&D and clinical science. As a global leader in the market, we recognize our responsibility to educate the world about natural astaxanthin’s outstanding benefits for human and animal health, whilst also setting the highest standards of product quality and purity. With over 70 human clinical studies, AstaReal® is the market´s most studied brand of natural astaxanthin.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.