Marknadsansvarig till Fleximark

LAPP är ett tyskt familjeföretag som globalt har över 5000 anställda. Förra året omsatte företaget 20,5 miljarder. Fleximark ingår i LAPP Group och tillhandahåller material för märkning av kabel och kabeltillbehör som de säljer genom LAPPs säljbolag i 45 länder. Företaget står i fortsatt tillväxt och har stort förtroende hos nya och befintliga kunder vilket gör det till en passande tid att investera i nya medarbetare för att fortsätta driva bolaget framåt. Marknadsavdelningen behöver förstärkas, därav söker vi nu en marknadsansvarig.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Fleximark en Marknadsansvarig. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Fleximark under ett 12 månaders vikariat. 

Rollen passar dig som är driven, innovativ och som älskar att arbeta med marknadsföring och vill konvertera kommersiell marknadsföring till business. Lockas du av att arbeta på ett internationellt bolag där ditt engagemang kan bidra till att utveckla rollen långsiktigt? Då kan denna tjänst vara rätt för dig, skicka in din ansökan redan nu då vi arbetar med löpande urval.   

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

  • En roll med varierande arbetsuppgifter och möjlighet att själv utforma rollen
  • Möjlighet till utökade ansvarsområden
  • Utveckling inom ett internationellt bolag 

Arbetsuppgifter
I rollen som Marknadsansvarig kommer du att ansvara för att ta fram marknadsmaterial som kan användas av koncernens globala säljbolag där du kommer att driva olika typer av projekt. Vidare kommer du att säkerställa att marknadsföring kommer ut på rätt sociala kanaler, planera och ta fram material samt säkerställa genomförandet. För att lyckas i tjänsten ser vi att du behöver vara kreativ, ha förmågan att ta egna initiativ och komma med egna idéer. Du kommer även att: 

  • Driva digital marknadsföring och säljdrivande marknadsaktiviteter genom digitala kanaler
  • Utifrån produktportföljen producera material såväl digitalt, analogt som rörligt som sedan kan användas i marknadskommunikationen
  • Samverka med marknadsavdelningen på huvudkontoret i Tyskland 

Vi söker dig som

  • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, antingen efter din utbildning eller från praktik
  • Talar och skriver obehindrat på såväl engelska som svenska
  • Besitter goda kunskaper inom hela MS Office paketet

Det är meriterande om du har tidigare kunskaper från Wordpress, Sharepoint och Adobe premier eller liknande program. 

För att lyckas i rollen på bästa sätt söker vi dig med stort driv och engagemang som motiveras av att komma med utvecklingsförslag och innovativa idéer för affärsmässiga mål. Vi ser att du är påhittig, kommunikativ och trivs i att arbeta självgående men även tillsammans med andra kollegor inom koncernen. Du förväntas ha en god helhetssyn av projekten och genom omvärldsbevakning följa trender för att strategiskt se till organisationens bästa på både lång och kort sikt.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Nyköping i Södermanlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef
070 880 32 23

Om Fleximark

Fleximark tillhör den tyska koncernen LAPP Group, som är en av världens ledande leverantörer av högkvalitativ kabel och kabeltillbehör. LAPP som är ett Tyskt familjeföretag har globalt över 5055st anställda över hela världen och omsatte förra året 20,5 miljarder Svenska kronor och finns etablerat med egna säljbolag i 45 länder samt egna fabriker på ett tjugotal olika etableringar globalt. Fleximark utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer märksystem för att tillgodose marknadens behov av kabel-, part- och komponentmärkning. Vidare levererar de programvara och hårdvara till kunder för egen utskrift av märkning. Deras märksystem levereras till kunder i hela världen genom LAPP-koncernens säljbolag och egna återförsäljare. Fleximarks huvudkontor, produktionsanläggning, lager och logistikcenter ligger i Nyköping.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.