C/C++ Utvecklare till Linköping

Professionals Nord söker i samarbete med kund en mjukvaruutvecklare inom C/C++. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund i 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Vår kund är ett IT - konsultbolag där du kommer att få inblick i spännande projekt och få ta del av den senaste tekniken och forskningen inom system- och mjukvaruutveckling. Du kommer få möjlighet att få arbeta med kollegor som har flera års erfarenhet som utvecklare där du kan få ta del av deras kunskap. Vidare erbjuds du engagerade chefer som lyssnar på sina medarbetare men även ett bolag som anpassar sig efter dina behov och du har möjlighet att bestämma din egna arbetstid. Du kommer få arbeta med framgångsrika och utvecklande systemlösningar i den tekniska frontlinjen. Du kommer vara omringad av kollegor som gillar att ha kul, umgås och få välja mellan hur många aktiviteter eller events du vill vara med på. Vår kund sitter i nya fräscha lokaler i Mjärdevi.

Arbetsuppgifter
I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du tillsammans med din arbetsgrupp arbeta med framgångsrika lösningar och för att få fram dem bästa lösningarna. Du kommer att bli en viktigt del av vår kund och deras slutkund. Du ges möjlighet att arbeta Inhouse med att utveckla inbyggda lösningar alternativt sitter ute hos slutkund. 

  • Arbeta med miljöfrågor och förbättringar 
  • Koda i C/C++

Vi söker dig som:

  • Är i början av din karriär alternativt tar din examen till sommaren inom data alt. civilingenjör eller mekatronik
  • Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift samt hanterar engelska väl

Meriterande är om du har Embedded / Linux kompetens eller kännedom/erfarenhet inom reglerteknik. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos kund. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling, är nyfiken & har viljan att lära sig och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: Omgående eller enligt önskan
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lindita Baruti

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Lindita Baruti
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.