Var med på en spännande resa som Serviceingenjör hos vår kund!

Inledning:
Har du erfarenhet inom fastighetsautomation och vill ta nästa steg i din karriär? Har du dessutom ett brinnande intresse för teknik och vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde hos vår kund tillsammans med kompetenta kollegor som ger dig plats att växa och påverka? Då är detta tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten
Vår kund arbetar med att utveckla och leverera fabriksoberoende automationslösningar. Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Serviceingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • Möjligheten att vara med på en spännande resa där du får vara med och utveckla verksamheten framåt!
  • Att bli en del av ett kompetent och erfaret team som tillsammans arbetar för att säkerställa de bästa lösningarna för deras kunder.
  • En gedigen introduktion och möjlighet att växa och utvecklas i din roll som Serviceingenjör.
  • Förmånsbil.

Arbetsuppgifter
I rollen som Serviceingenjör hos vår kund kommer du arbeta brett och varierat för att ta fram kundanpassade lösningar för inomhusklimat. Tillsammans med dina kollegor är du med från utredning och konsultation till färdig anläggning. Det kan exempelvis gälla kundanpassningar inom energibesparing eller styrning av inomhusklimat utifrån kundernas behov. Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer din roll anpassas och formas utifrån verksamhetens behov. Deras kunder finns på olika orter runt om i landet och det kan således förekomma resor över dagen. Exempel på arbetsuppgifter kommer vara:

• Utredning och konsultation hos kund
• Konstruktion av värme/ventilation/fastighet.
• Programmering
• Driftsättning och uppföljning

Vi söker dig som:
Har något eller några års erfarenhet av fastighetsautomation, arbetat med automation inom industri eller har likvärdig relevant erfarenhet. Vi ser gärna att du har en god systemförståelse, och kunskap inom driftsättning samt erfarenhet av programmering, block eller strukturerad text. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort.

Det är meriterande om du har kunskap i IoT Microsoft, förståelse för HVAC, driftkort eller arbete med SCADA, men inte ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är lösningsorienterad och besitter god samarbetsförmåga för att tillsammans med dina kollegor framgångsrikt driva arbetet framåt. Du har ett brinnande intresse för teknik där du arbetar noggrant och strukturerat för att hitta de bästa lösningarna för deras kunder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Emma Grundin
Konsultchef
0708781168

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.