Sales Development Representative

Nu söker vi på Inkopio vår nästa stjärna som drivs av att hitta nya kreativa sätt att hitta kunder och som vill utvecklas inom SaaS försäljning. Här har du chansen att bli en del av Nordens bästa bolag inom Konsultinköp.

Vi söker just nu en B2B SaaS-säljare med goda möjligheter till snabb karriär inom företaget. För att lyckas hos oss tror vi att du har bra initiativförmåga, gillar att arbeta strukturerat och drivs av att identifiera och kvalificera säljleads.

Om Inkopio
Inkopio är ett snabbväxande företag som arbetar i gränslandet mellan inköpsavdelningar och leverantörer för extern personal (konsulter). Med hjälp av vår SaaS produkt förenklar vi företags hantering av konsulter och automatiserar arbetet tillsammans med leverantörerna. Vi arbetar med stora kunder inom både privat och offentlig verksamhet i Sverige och Norden där konsultanvändningen är som störst.

Varför du ska jobba hos oss
Vi är ett agilt bolag som arbetar i platt hierarki för att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare. Eftersom vi växer snabbt finns det ständigt nya möjligheter och nya projekt inom företaget.
Som en del i vårt team garanterar vi en unik möjlighet att arbeta med Sveriges största konsultköpare på en stimulerande arbetsplats där det endast är du själv som sätter gränserna för hur högt du kan nå. Vi letar efter duktiga, bransch-intresserade personer som vill vara med om att ta bolaget till nya höjder. Vårt kontor är lokaliserat på Epicenter i centrala Stockholm (Regeringsgatan/Mäster Samuelsgatan)

Arbetsuppgifter
Som BDR kommer du att sälja Inkopios innovativa B2B SaaS-produkt. Du arbetar med att identifiera kunder och kundpersoner som kan vara intresserade av vår produkt. Utöver att identifiera de bästa leadsen är det din uppgift att få till den första kontakten. Det sker genom uppsökande aktiviteter (kallas ofta outbound sales) via telefon, email och Linkedin (där även mycket researcharbete sker för att identifiera potentiella kunder).
Det är din uppgift att avgöra om ett lead är kvalificerat eller inte vilket kräver både analys och research.

Du kommer vara en viktig del av Inkopios säljteam som jobbar med en digital säljprocess för leadsgenerering.

Om dig
För att fler ska bli intresserade av oss och vår produkt så tror vi att du inte bara är intresserad av vår SaaS produkt utan även genuint intresserad av konsultinköpsbranschen som helhet. Viljan att vara eller att bli expert inom vårt område tror vi är en framgångsfaktor för att generera kvalificerade leads. I rollen ingår det därför att alltid vara genuint nyfiken på händelseutvecklingen i branschen och ta till sig ny kunskap, information och insikter från många olika källor som Linkedin, branschrapporter och nyhetshändelser som exempel.

Vi letar främst efter rätt person som vi skrev innan. Vi tror att med rätt driv och intresse kan du vara rätt för oss oavsett tidigare erfarenhet. Vi ser det meriterande om du har:

• Tidigare erfarenhet av försäljning mot inom B2B
• Erfarenhet från konsultförmedling/konsultinköp
• Utbildning från ett universitet eller yrkeshögskola
• En idrottsbakgrund / är tävlingsinriktad
• Tidigare använt Hubspot eller LinkedIn

Praktisk information
Start: Omgående, Enligt ök
Placeringsort: Centrala stan
Ersättning: Grundlön + provision
Arbetstider: dagtid, flexibelt
Omfattning: heltid

Professionals Nord kommer att sköta rekryteringsprocessen och Inkopios önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via ansvarig rekryterare.
Kontaktuppgifter: Lucas.bryggman@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Inkopio AB

Inkopio är ett agilt bolag som arbetar i platt hierarki för att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare. Eftersom de växer snabbt finns det ständigt nya möjligheter och nya projekt inom företaget. Inkopio grundades 2014 och är idag ett snabbväxande företag som arbetar i gränslandet mellan inköpsavdelningar och leverantörer för extern personal. Med hjälp av deras Saas produkt förenklar de företags hantering av konsulter och automatiserar arbetet tillsammans med leverantörerna. De arbetar med stora kunder inom både privat och offentlig verksamhet i Sverige och Norden.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.