Casedag hos världsledande elbilsföretag!

Är du en tekniskt intresserad person med en förkärlek till bilar? Då ges nu en möjlighet att komma in i fordonsbranschen och arbeta med framtidens teknik!

Hos vår kund i Segeltorp och Upplands Väsby arbetar ett gäng drivna servicetekniker dagligen med service av framtidens bilar. Det här är ett företag som värdesätter teamarbete, vilja och driv och där utveckling är i ständigt fokus. Om du har byggt upp dina tekniska och mekaniska färdigheter på fritiden, under gymnasiet eller i arbetet spelar ingen roll för oss, så länge du har rätt inställning. 

Tillsammans med vår kund kommer vi att ha en Casedag på anläggningen i Segeltorp den 20 september samt den 21 september i Upplands Väsby. Det kommer finnas en förmiddagstid 09-12 och en kvällstid 19-21. Under Casedagen kommer du att få lära känna företaget bättre, höra mer om deras vision, testköra några bilar samt träffa framtida kollegor och chefer, ett tillfälle du inte vill missa! Du kommer efter ansökningen att få ta del av en traditionell rekryteringsprocess och om du går vidare därifrån blir Casedagen det sista steget.

Låter det här intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 

 

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Urval: Sker löpande

Placering: Upplands Väsby/Segeltorp

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på louise.adrianzon@pn.se 

Region

Upplands Väsby i Stockholms län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.