Rekrytering av Platsansvarig montör till HB Däck

Inledning:
Har du erfarenhet från arbete som däckmontör, transportbranschen alternativt som bärgare och känner dig redo att ta nästa kliv i karriären? Arbetet som platsansvarig montör innefattar stor frihet under ansvar där du tillsammans med en kollega sköter driften för HB Däcks däckverkstad för lastbilar och traktorer.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för HB Däcks räkning en Platsansvarig montör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos HB Däck.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

I rollen som platsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära försäljning av traktor- och lastbilsdäck, montering, däckservice och planering av inköp. Du kommer att vara ansvarig för den dagliga driften där du tillsammans med en kollega sköter verksamheten. Jourarbete ingår även i arbetet. Rollen innebär fritt arbete där vi ger dig full tillit att planera arbetet och verksamheten.

Vi söker dig som:
Jobbar/har jobbat inom däckbranschen gärna med erfarenhet av däckmontering. Har du erfarenhet från transportbranschen eller i arbetet som bärgare är detta också intressant. B-körkort och att du hanterar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos HB Däck. Du är driven, lösningsorienterad och flexibel. Vidare har du en hög servicekänsla och brinner för att leverera bästa möjliga resultat mot kund.

START: Omgående/ Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Jacob Matsson
Konsultchef
0738005038

Om HB Däck

HB Däck är en däckverkstad med flerårig erfarenhet och kunskaper inom däckservice. Verksamhetens fokus är försäljning och montering av däck, hjulinställningar och däckservice. År 2012 utökades verksamheten med en däckverkstad på Teg som enbart fokuserar på däckservice för lastbilar och traktorer.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.