Nyexaminerad Mätingenjör till AFRY

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning som hjälper kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. I samarbete med kommuner, myndigheter och privata aktörer hittar AFRY framtidens kostnadseffektiva, moderna och hållbara infrastrukturlösningar för gator och vägar. De har omfattande erfarenhet och tack vare kunnandet och erfarenheten hos medarbetare kan Afry erbjuda stöd i projekt av alla typer och storlekar. Teamet växer och vi söker därför dig som är nyexaminerad och vill anta rollen som mätingenjör hos avdelningen Road & Land Planning. Vårt urval är löpande, så sök redan idag!Information om tjänsten

Denna tjänst är en del utav vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY. Uppdraget är långsiktigt och förutsatt att samarbetet fungerar bra mellan alla parter, är målsättningen en fortsatt anställning hos AFRY.

Sektionen i Göteborg har ett nära samarbete med AFRYs andra sektioner, divisioner och kompetenser som finns., exempelvis Byggteknik, Geoteknik, Byggledning, Järnväg samt Hus- och industrisidan. Afry har dessutom vunnit några större uppdrag som drar igång under hösten och därför vill de nu bli fler inom Road & Land Design. Arbetsklimatet präglas av samarbete och kreativitet där de genom ett aktivt och uppskattat tekniknätverk lär av varandra och tillsammans hittar nya lösningar.

"Hos oss kommer du att få arbeta med kunder inom både den offentliga och privata sektorn där uppdragen är av varierad form, stora som små. Vi arbetar främst med utredningar, väg- och järnvägsplaner, förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt i viss mån även uppföljning under byggskedet. Hur bra låter inte detta? Fortsätt läs så ska vi berätta vilken bakgrund och personlighet som vi tror kommer göra succé i denna roll."

Denna rekryteringsprocessen hanteras helt av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Allt eftersom du känner dig tryggare i rollen tar du dig an större delar i projekten för att på sikt kunna arbeta självständigt och utöka ditt ansvarsområde. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Laserscanning
  • Drönararbete - att utveckla det på olika sätt
  • Utföra mätningar och sammanställa mätningsarbetet
  • Arbeta med utvecklingen av till exempel järnvägar och betalstationer

Vi söker dig som:

  • Har studerat en eftergymnasial ingenjörsutbildning på universitetsnivå, alternativt en utbildning från YH som mätingenjör inom väg, vatten och markanläggning
  • Innehar ett B-körkort
  • Har flytande kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift 
  • Har goda kunskaper i det engelska språket i både tal och skrift 

Det är meriterande om du: 

  • Har erfarenhet från olika mättekniska arbeten, troligtvis inom mark- och vägprojekt. 

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen och på AFRY långsiktigt. De ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt. Du påvisar en god social förmåga, är prestigelös, nyfiken och söker ständigt tillfällen att samarbeta med dina kollegor som ett lag. Som person är du är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull, och du besitter en god social kompetens samt är bra på att skapa goda relationer. Du trivs med ett blandat och aktivt arbete, då du både kommer att vara ute mycket medan du kommer att spendera vissa dagar på kontoret, vilket kräver en god datorvana.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: info@pn.se 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef
Skicka mail

Om AFRY

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. De hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. De är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.