Projektör inom Lås till SafeTeam!

Har du erfarenhet av mekaniskt arbete inom låsbranschen, byggbranschen eller liknande och vill ta ett nästa kliv som Projektör? Är du lösningsorienterad med förmåga att kunna se helheten i ett problem? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med SafeTeam en Projektör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SafeTeam.

SafeTeam söker dig som vill bidra till den fina laganda och härliga stämning som råder hos dem. Du är ordningsam och ansvarstagande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge god service till såväl kunder som kollegor. Kärnan i SafeTeams företagskultur är "Service i särklass" och något som genomsyras i det dagliga arbetet. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SafeTeams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Projektör innebär projektering av säkerhetslösningar inom lås och framtagning av låssystem i nära samarbete med SafeTeams kunder. Som Projektör/projektledare kommer du att vara med i säljprocessen. I rollen ingår även ansvar för kalkylering, framtagande av systemlösningar, offerter, tilläggsbeställningar, genomförande av projekt med teknikeransvar. Även uppföljning med kunder och kundbearbetning.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av lås
  • Har erfarenhet av mekaniskt arbete 
  • Har förmåga att ge hög service- "det där lilla extra"- till såväl kunder som kollegor. 
  • Har god datorvana 
  • Har B-körkort

Det meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av lås och varit projektör av något slag sedan tidigare. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SafeTeam. Du är ansvarstagande, noggrann, och strukturerad. Du trivs med att leda projekt i nära samarbete med kunder och kollegor och har god produktkännedom. 

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid 
STAD: Göteborg 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

#projektör #safeteam #lås #service #projektledare #försäljning #kalkylering #systemlösningar

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Adrian Couture
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.