Affärsinriktad teknisk support till Parttrap!

Har du ett starkt tekniskt intresse och söker nästa utmaning i rollen som teknisk support, där du får agera kreativt och affärsinriktat? Detta inom ett etablerat teknikföretag där du får vara med och bidra med utveckling av Parttraps egen plattform och dess internationella expansion?
Varmt välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Parttraps räkning en affärsinriktad teknisk support. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Parttrap.

Parttrap utvecklar en egen plattform för avancerad e-handel och produktdatahantering inom B2B, och säljer direkt eller via partners till marknadsledande kunder i framför allt USA och Europa.

Med sin höga kompetens hos de anställda och med hjälp av den senaste tekniken erbjuder de unika lösningar för tillverkande och distribuerande företag.

Du erbjuds en roll på ett framgångsrikt företag med bra sammanhållning och högt i tak! Du blir en del av ett engagerat, positivt och kundinriktat team som sköter såväl utveckling, implementation och support i fantastiska lokaler med utsikt över hela centrala Göteborg. Parttrap arbetar i långa och nära relationer med spännande kunder över hela världen, vilket är både utmanande och utvecklande. På Parttrap blir du en del av en organisation där samverkan över team/tjänst-gränser är vardag. Sammanhållning och samarbete är hygienfaktorer. Detta i en bransch under stark tillväxt som nu genomgår en digaliseringstransformation

"Parttrap är en flexibel arbetsplats där man omges av ett gäng härliga kollegor som tillsammans besitter kunskap i världsklass. På Parttrap arbetar man med utmanande och intressanta projekt där jag varje dag får möjligheten att bidra till våra kunders framgång över hela världen. Detta i kombination gör Parttrap till en arbetsgivare som man stannar kvar hos!"

- Tomas Landquist, Senior Project Manager

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Parttraps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
I rollen som teknisk support kommer du tillsammans med dina kollegor vara Parttraps kunder tillgängliga med allt ifrån felsökning till konfigurering och driva utvecklingen från start till mål. Supportteamet längtar efter att få ta emot dig som kan bidra med din goda tekniska förståelse, i kombination med att upptäcka förbättringsområden och som orädd för dialog med Parttraps kunder världen över.

Hos Parttrap samarbetar supportteamet i prestigelös anda tillsammans med övriga avdelningar där ni ansvarar för den dagliga driften av kundens e-handelslösning. Tillsammans levererar ni kompletta webblösningar som inkluderar Content Management (CMS), Product Information Management (PIM) och e-handel för såväl B2B som B2C samt integration till kundens affärssystem.

Vi söker dig som:
• Har god databasförståelse och har arbetat i en teknisk roll tidigare
• Har god affärsförståelse och präglas av att leverera kundnöjdhet
• Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift

Meriterande är tidigare erfarenheter av försäljning och/eller tidigare erfarenhet av 1st line inom B2B. Vidare ser vi gärna att du har förståelse för olika affärssystem och produktdata samt en förståelse för den digitala transformation som pågår inom industrin.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Parttrap. För att lyckas i rollen behövs ett stort tekniskt intresse kombinerat med ett starkt kundfokus & affärsmannaskap. Du har en god samarbetsförmåga, är initiativtagande och kommunikativ, både internt och externt. Vidare är du pedagogisk, analytisk och strukturerad, samt förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Enligt överenskommelse
STAD: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
KONTAKT: Sofie Jonsson

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef

Om Parttrap

Parttrap AB utvecklar en egen plattform för avancerad e-handel och produktdatahantering (PIM) inom B2B, och säljer direkt eller via partners till marknadsledande kunder i framför allt USA och Europa. Med sin höga kompetens hos de anställda och med hjälp av den senaste tekniken erbjuder företaget unika lösningar för tillverkande och distribuerande företag. De är ett engagerat, positivt och kundinriktat team som sköter såväl utveckling, implementation och support i fantastiska lokaler med utsikt över hela centrala Göteborg. Part Trap AB arbetar i långa och nära relationer med spännande kunder över hela världen, vilket är både utmanande och utvecklande.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.